Vappuchurroja AW:n twistillä

Kirjoittaja

,

Tämä resepti on jäänyt jostain syystä julkaisematta viime vappuna, mutta koska on niin rautainen meininki ja super hyvä idea, niin nyt sitten tänne blogiinki julkaisuun. Huomiona, että MUSTIKKA- JA PUOLUKKAJAUHEIDEN pakkaukset NÄYTTÄVÄT NYKYÄÄN ERILAISELTA 🤗

AW:n kokeileva keittiö valmisti tänä vappuna perinteisten munkkien sijaan trendikkäitä churroja. AW-twistillä tottakai! Ihan kommelluksiltakaan ei vältytty (normi homma). Videon tästäkin häsellyksestä löydät reseptin alta.

Churrot:

n. 15 kpl

2 ½ dl vettä

100 g voita

1 rkl sokeria

n. 1/4 tl suolaa

2 ½ dl vehnäjauhoja

2 kananmunaa

2 tl raastettua sitruunan kuorta

Kiehauta vesi, voi, sokeri ja suola. Lisää mukaan vehnäjauho ja sekoita kunnes taikina menee pallomaiseksi. Lisää jäähtyneeseen taikinaan kevyesti sekoitetut kananmunat ja sitruunan kuori. Laita taikina pursottimeen.

Paista churrot litrassa kuumaa öljyä (noin 170 astetta) ja pyöräytä niitä sen jälkeen halutessasi kaneli-sokeri seoksessa.

Mustikkakastike:

100 g valkosuklaata

1 dl kermaa

1 rkl mustikkajauhetta

½ tl vaniljaa

Puolukkakastike:

100 g valkosuklaata

1 dl kermaa

1 rkl puolukkajauhetta

½ tl vaniljaa


Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Liity uutiskirjeen tilaajaksi SAAT -10% ALENNUSKOODIN!

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.