Keväthulinat alennusmyynti on alkanut!

Kirjoittaja

,

Koronan aikaan kekkastiin laittaa hynttyyt yhteen muiden yrittäjien kanssa ja siitä lähtien ollaan pidetty yhteisiä verkkomessuja. Nyt on jälleen Keväthulinoiden aika ja verkkokauppa pullistelee ihania tuotteita alehintaan!

Wigel

Tänä keväänä mukana on Rovaniemeltä kolmannessa sukupolvessa toimiva Wigel- poronnahkatuotteineen. Täysin käsityönä valmistettavista tuotteista meidän hulinavalikoimissa on tänä keväänä nahkaiset hiirimatot, kahvipussit metsäreissuille ja super suosittu Elle laukku kahdessa eri kokoluokassa.

Poronnahka on uniikki, luonnon muokkaama taideteos, eikä yksikään nahka ole samanlainen. Kurmunjäljet – eli porokiiliäisen jättämät arvet poronnahassa – kertovat elämästä Lapissa. Wigelin kaikki tuotteet valmistetaan poronnahasta. Ne ovat yksilöllisiä, kestäviä, eikä kahta samanlaista löydy.

“Unelmoin siitä, että kertakäyttöinen krääsä vähenisi tästä maailmasta ja kestävät, suomalaiset käsityöt nousisivat arvoonsa. ” toivoo Taija Aikio kolmannen polven Wigeliläinen.

MettänMaku

Toinen mukana olevava yritys on Savukoskella sijaitseva MettänMaku, joka valmistaa käsin retkieväitä ja mausteita lapin yrteistä, marjoista ja sienistä. Tänä keväänä meillä on hulinoissa mukana heidän uutuus tuotteista Herkkutattibalsamico, Savu- herkkutattimauste sekä tarjous bundle, missä on kummatkin nämä tuotteet.

Korvatunturinmaasta kerätyt puhtaat ja laadukkaat raaka-aineet on kuivattu ja jalostettu muotoon, jonka jokainen omaa polkuaan tallaava retkeilijä voi napata reissuun, kun reissuun.

Arctic Warriosin bundlet hurjassa alessa!

Näiden ihanien yritysten tuotteiden lisäksi on tietenkin meidän omien tuotteiden hinnat heittäytyny ihan hulinaksi. Varsinkin bundle tuotteissa alennukset ovat jopa 32%. Nyt siis kannattaa kipaista kauppaan ja viedä parhaat päältä. Osassa tuotteita rajoitetut erät!

Keväthulinoita vietetään 19.4 perjantaista 28.4 sunnuntaihin saakka. Kannattaa myös ottaa meidän sometilit seurantaan koska siellä tulee olemaan hulina-arvontoja, sekä livetilaisuuksia.

Jättipullojen juhlaa
AW-bundlet-kaikki-tuotteet

Keväthulinoiden tarjouksiin pääset tästä!


Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Liity uutiskirjeen tilaajaksi SAAT -10% ALENNUSKOODIN!

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.