Osastot:

Puolukkajauhe 45 g

Valosta pitävä puolukka saa Lapin auringosta ylimääräistä energiaa antimikrobisen ja abioottisen puolustusjärjestelmänsä ylläpitämiseen.
(2 arvostelua)
14.90 

Luotettavat ja helpot maksutavat

Puolukka vastaa pitkiin valoisiin päiviin tuottamalla runsaasti toissijaisia aineenvaihduntatuotteita. Pohjoisen kesässä tämä ominaisuus korostuu, koska kasvi ei kykene runsaasta valosta huolimatta kasvamaan kokoaan suuremmaksi.

Auringosta ja yhteyttämisestä muodostunut ylimääräinen energia varastoituu kasviin makeutena ja puolukan tapauksessa esimerkiksi anti-inflammatorisina polyfenoleina, joilla on hapan ja karvas maku. Pohjoisen puolukan kirkkaan punainen väri syntyy puolestaan sen ympäristön aiheuttamia stressitekijöitä vastaan tuottamista antioksidanteista.

Arctic Warriorsin puolukkajauheessa käytetyt villimarjat kuivataan poikkeuksellisesti kokonaisina, jotta niiden sisältämät makeat mehut ja arvokkaat ravintoaineet eivät mene hukkaan. Teelusikallinen puolukkajauhetta vastaa kourallista tuoreita marjoja.

Puolukkajauhe sopii hyvin leivontaan, riistaruokien maustamiseen, puuroon, jogurttiin ja smoothieen.

Paino 0.051 kg (kilogramma)
Mitat 3 × 11 × 17 cm (senttimetri)
Sisältö / innehåll:

Puolukka / lingon. Vaccinium vitis-idaea.

Ravintoarvot

energia 1417 kJ (336 kcal)
Proteiini 3,4 g
Hiilihydraatti 62 g
Rasva 3,9 g
Suola 0 mg

Annostus ja käyttö:

1-3 teelusikallista smoothieen, puuroon, jogurttiin, jäätelöön tai raakasuklaaseen.

Alkuperä:

Suomi

Kilohinta:

331.11€ / kg

Onko tuotteiden käytölle jotain rajoituksia?

Vaikka tuotteemme ovat yleisesti ottaen turvallisia, suosittelemme noudattamaan pakkauksessa ilmoitettua suositeltua päiväannosta ja huomioimaan muutamia tuotteita koskevat erityissuositukset:

  • Ruusujuuri: Ei suositella käytettäväksi raskauden aikana, akuutissa verenpainetaudin tai reuman vaiheessa oleville henkilöille tai henkilöille, joilla on todettu kilpirauhasen liikatoimintaa.
  • Kuusenkerkkä: Saattaa aiheuttaa hartsiensa vuoksi oireita hartsiallergikoille.
  • Hunajatuotteet: Ei suositella alle vuoden ikäisille.

Olen vahvasti allerginen. Voinko käyttää tuotteita?

Olemme yksilöitä ja jos tiedät olevasi herkkä, suosittelemme aloittamaan tuotteiden testaamisen varovaisesti. Yleensä esimerkiksi siitepölyallergikot eivät saa oireita tuotteistamme, vaan päinvastoin saattavat saada niistä apua allergiaoireisiinsa. Aloita pienillä määrillä ja tarkastele tuntemuksiasi.

Voiko lapseni syödä tuotteitanne?

Arctic Warriorsin tuotteet ovat turvallisia myös perheen pienimmille. Ota kuitenkin huomioon lapsesi ikä ja koko tuotteita annostellessasi.

Miksi käytätte kasviglyserolia osassa tuotteitanne? Mistä se on peräisin?

Kasviglyseroli on loistava sekä vesi- että rasvaliukoisia aineita liuottava uutosaine, joka mahdollistaa Lapin yrttien tärkeiden ainesosien tuomisen kuluttajalle helposti nautittavaan muotoon. Kasviglyserolimme tulee luomulaatuisena EU-alueelta ja se on sekä luomulaatuista että palmuöljytöntä.

Lisätietoa kasviglyserolista.

Täytyykö tuotteita syödä joka päivä ja jatkuvasti, jotta ne vaikuttavat?

Säännöllinen käyttö takaa parhaat tulokset. Ruusujuuren ja väinönputken kohdalla on kuitenkin hyvä pitää välillä lyhyitä taukoja, jotta vältetään toleranssin kehittyminen ja annostuksen jatkuva kasvattaminen.

Marjojen kulutuksella ei ole rajoituksia.

Onko tuotteilla parasta ennen -päivämäärää?

Kyllä. Se löytyy myyntipakkauksen pohjasta ja yksittäispakkausten reunalta.

Kasviglyseroli pitää eliksiirimme tuoreina pitkiä aikoja ilman, että meidän tarvitsee lisätä niihin erillisiä säilöntäaineita. Pakastekuivattu kerkkä ja kuivatut marjajauheet säilyvät nekin hyvin, kunhan ne säilytetään kuivassa ja huoneenlämmössä.

Suurin osa tuotteistamme on täysin käyttökelpoisia parasta ennen -päiväyksensä jälkeenkin.

Puhti-hunajashotti on kovettunut enkä saa sitä ulos pakkauksesta. Onko se pilalla?

Koska emme halua lisätä hunajaan ylimääräisiä aineita tai käsitellä sitä kuumentamalla, ennemmin tai myöhemmin hunaja kiteytyy. Jos näin käy, voit pitää shottia hetken lämpimässä vedessä tai lämmittää ja puristella sitä käsien välissä, jolloin se pehmenee. Kovettuminen ei pilaa tuotetta.

2 arviota tuotteelle Puolukkajauhe 45 g

5,0 Arvostelu
1-2 2:n arvosteluista
Lisää arvostelu
Puolukkajauhe 45 g Puolukkajauhe 45 g
Arvostelu*
0/5
* Luokitus on pakollinen
Arvostelusi
* Arvostelu on pakollinen
Nimi
* Nimi vaaditaan

Liity uutiskirjeen tilaajaksi SAAT -10% ALENNUSKOODIN!

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.