Kasviglyseroli – Paras luonnollinen uutosaine

Kasviglyseroli eli kasviglyseriini on puhdas luonnontuote ja yksi parhaista uutosaineista, koska se liuottaa sekä vesi- että rasvaliukoisia aineita. Käyttämällä kasviglyserolia takaamme sen, että kuluttaja saa tuotteistamme Lapin yrttien parhaat ainesosat.

Vaikka kasvisglyseroli maistuu hieman makealle ja tuo näin tuotteisiimmekin luontaista makeutta, sillä on matala glykeeminen indeksi, eikä se nosta verensokeria. Se kuuluu kolmiarvoisiin alkoholeihin, eli trioleihin, joten se ei myöskään ole päihdyttävää etanolialkoholia. Näistä syistä kasviglyseroli sopii niin lapsille, alkoholia välttäville kuin diabeetikoillekin.

Kasvisglyseriini imeytyy hyvin limakalvojen läpi, joten tuotteidemme vaikuttavat aineet toimivat nekin nopeasti ja tehokkaasti. Hampaatkin pitävät glyserolista, sillä se ei sokerin tavoin ruoki plakin kasvua ja reikiintymistä.

Kasviglyseroli takaa erinomaisen säilyvyyden, eikä tuotteeseen tarvitse sen vuoksi lisätä ylimääräisiä säilytysaineita.

Mikäli aiot käyttää glyserolia elintarvikkeissa tai uutteissa, valitse aina luonnonmukainen kasviglyseroli teollisen sijaan. Huomaat, että se ei ole vain terveellisempi vaihtoehto, vaan se myös maistuu paljon paremmalta.

Kasviglyserolin tuotanto

Kasviglyserolimme tulee EU-alueelta. Se on luomulaatuista ja palmukasvivapaata.

Käyttämämme kasviglyseroli täyttää EU:n laatustandardit (European Pharmacopoeia (EP) Specification). Se on myös kosher-hyväksyttyä.

tiesitkö että ensitilaajan

etuihin kuuluu

ilmainen toimitus?

tiesitkö että ensitilaajan

etuihin kuuluu

ilmainen toimitus?