Jälleenmyyjille

Miksi ottaisit Arctic Warriorsin tuotteita valikoimaanne?

Arctic Warriors -tuotteet ovat omasta hyvinvoinnistaan huolehtivan ja kotimaisia tuotteita arvostavan kuluttajan valinta. Vahvuutenamme ovat puhtaat ja tutkitusti voimakkaat lappilaiset kasvit.

Haluamme tarjota vastuullisia tuotteita ja kehitämme prosessejamme koko ajan kestävimmiksi. Yksi arvoistamme on myös tarjota työtä lapin maakunnissa asuville ihmisille joko yrttien keräämisen, viljelyn tai suoraan työllistämisen kautta. 

Tuotteet soveltuvat niin hyvinvoinnin erikoisliikkeisiin, päivittäistavarakauppoihin kuin matkailukohteisiin ja liikuntapaikkoihin.

Miten autamme jälleenmyyjäämme?

Arvostamme kauppapaikkaasi, olitpa pieni tai suuri. Meille voi reilusti ehdottaa uusia tapoja myydä tuotetta. Venymme joustavasti erilaisiin ratkaisuihin yhteistyökumppaniemme kanssa.

Saat meiltä käyttöösi materiaalia markkinointiin ja tuotteiden esilletuontiin. Tiimissämme on rautaisia ammattilaisia ja huolehdimmekin tuotteemme kattavasta näkyvyydestä niin perinteisissä kuin sähköisissä viestintäkanavissa. Paikkakunnasta riippuen, meiltä on mahdollista saada myös tuote-esittelijöitä kertomaan asiakkaille tuotteista.

Tuotteiden tilaaminen

1) Suoraan meiltä

sales@arcticwarriors.fi
Katja Misikangas 0400 391 656

2) Tukkujen kautta

Kespro

Liity uutiskirjeen tilaajaksi SAAT -10% ALENNUSKOODIN!

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.