Affiliate-ohjelma

Moikka!

Oletko kiinnostunut ansaitsemaan kotisivuillasi, blogillasi, sähköpostilistallasi tai sosiaalisen median kanavillasi markkinoimalla puhtaita ja tehokkaita lappilaisia tuotteitamme?

Affiliate-markkinointi (affiliate marketing) tai kumppanuusmarkkinointi on tulospohjainen markkinointimuoto, jossa maksetaan toteutuneista tavoitteista. Sivuillamme tuo tavoite on myynti verkkokaupassamme. Saat omalla erikoislinkilläsi ohjaamistasi ostojen kokonaissummasta 12% Markkinointi tapahtuu ohjaamalla liikennettä sivuillemme omalla henkilökohtaisella linkillä ja/tai koodilla.

Mikäli olet kiinnostunut esittelemään upeita lappilaisia tuotteita ja samalla ansaitsemaan täytä hakemus afiiliate-alueellamme. Huomaathan, että affiliate-alueemme toimii vain englanninkielellä. Mikäli et pysty toimimaan englanniksi, lähetä meille vapaamuotonen hakemus osoitteeseen [email protected], missä kerrot lyhyesti missä aioit tuotteitamme esitellä.

Siirry englanninkieliselle Affiliate-alueelle.

Mikäli hakemuksesi hyväksytään saat pääsyn affiliate-sivuillemme, missä pystyt hallitsemaan ja seuraamaan tiliäsi sekä luomaan linkkejä. Sivuilta saat myös ohjeet helppokäyttöisen järjestelmän käyttöön.

Mikäli sinulla on kysymyksiä tai kehitysehdotuksia kumppanuusohjelmastamme: [email protected]

tiesitkö että ensitilaajan

etuihin kuuluu

ilmainen toimitus?

tiesitkö että ensitilaajan

etuihin kuuluu

ilmainen toimitus?