Usein kysyttyä

Onko tuotteiden käyttöön jotain rajoitteita?

Ei, mutta pakkauksessa lukevaa päivittäistä saantisuositusta on suositeltavaa noudattaa. Ruusujuurta ei kuitenkaan tule käyttää raskauden aikana, verenpainetaudin tai reuman akuutissa vaiheessa tai jos sinulla on todettu kilpirauhasen liikatoiminta. Hartsiallergikot voivat saada oireita kuusenkerkästä.

Ruusujuuri on adaptogeeni. Mitä se tarkoittaa?

Adaptogeenit ovat yrttejä ja rohdoksia, jotka tasapainottavat ja normalisoivat kehon toimintaa erilaisissa fyysisissä ja henkisissä rasitustiloissa. Nuutunut virkistyy ja ylikierroksilla käyvä rauhoittuu. Ne parantavat keskittymistä, kestävyyttä ja palautumista. Arktisen alueen alkuperäiskasvina ruusujuuressa, erityisesti sen juuriosassa, josta meidänkin tuotteemme valmistetaan, on adaptogeenisesti vaikuttavia aineita.

Miten allergiat suhtautuvat tuotteidenne käyttöön?

Mahdissa ja Sinnissä ei käytetä kasvien kukkivia osia vaan ruusujuuren ja väinönputken juuria sekä nokkosen lehtiä. Nokkonen on erinomainen hoitamaan astamaattisia ja allergisia oireita. Väinönputki on erittäin antibakteerinen ja ruusujuuri puolestaan elimistöä tasapainottava yrtti. Puhti on hunajapohjainen, joten siinä voi olla mukana siitepölyä. Tosin hunajaakin monet käyttävät siedätyshoitona allergisiin oireisiin. Tuotteemme sopivat siis pääsääntöisesti allergisille. Toki olemme jokainen yksilöitä ja yksilölliset reaktiot voivat vaihdella. Voit kokeilla tuotteidemme sopivuutta pienellä määrällä, esim. aluksi vain puoli shottia.

Miksi käytätte osassa tuotteitanne kasviglyserolia? Mistä se on peräisin?

Kasviglyseroli liuottaa sekä vesi- että rasvaliukoisia aineita, joten se on yksi parhaista uutosaineista. Käyttämällä kasviglyserolia takaamme sen, että kuluttaja saa tuotteistamme Lapin yrttien parhaat ainesosat. Kasviglyserolimme tulee Englannista. Se on rapsin tuotannon sivutuotteena syntyvä puhdas ja allergiavapaa luonnontuote, joka täyttää EU:n laatustandardit (European Pharmacopoeia (EP) Specification)

Lisätietoa kasviglyserolista.

Miten #%&”#@:ssä helppokäyttöiset shottinne avataan?

Näin avaat Arctic Warriors -geelishotin

Voinko lapseni syödä tuotteitanne?

Mahti on todella oiva tuote kohottamaan myös lasten vastustuskykyä. Se soveltuu erittäin hyvin myös pienemmille lapsille vuoden ikäisestä ylöspäin. Taaperoikäiselle riittää teelusikan kärjellinen. Hieman isommalle voi jo antaa puolikkaan annoksen. Koululaiselle menee jo kokonainen annos kerran päivässä tai aamulla puolikas ja illalla puolikas. Sinniä suosittelemme lapsille noin kolmesta vuodesta ylöspäin. Alle kouluikäiselle puolikas annos kerrallaan, koululaisille voi antaa jo täyden annoksen. Tuote on oikein hyvä myös laukaisemaan orastavaa päänsärkyä, kun se huomataan ottaa heti ensioireiden tullessa. Puhti-hunajashottia suosittelemme lapsille vuodenikäisestä ylöspäin. Ruusujuuri ei ole tässä yhtä voimakkaana kuin Sinni-shotissa, joten sitä voi ottaa useamman annoksen päivässä tarpeen mukaan. Se toimii myös terveellisenä herkkuna.

Täytyykö tuotteita syödä joka päivä ja jatkuvasti, jotta ne vaikuttavat?

Säännöllisellä käytöllä saat parhaan tehon.

Kun haluat ennaltaehkäisevästi vahvistaa vastutustuskykyäsi, ota päivittäin 1 tl MAHTI-väinönputkieliksiiriä 24 päivän ajan eli käytä pullo kokonaan (tai 1 MAHTI-yrttishotti / päivässä vastaavan ajan). Akuuteissa oireissa, nauti 2 shottia / 2 tl eliksiiriä päivässä 7-10 päivän kuurina antaaksesi vastustuskyvylle tehobuustauksen.

Kun taas kaipaat lisää virtaa päivään, nauti päivittäin 1 tl SINNI-ruusujuurieliksiiriä tai 1 SINNI-yrttishotti / päivä, jotta ajatuksesi pysyy kirkkaana ja väsymys loitolla. Parhaimman tehon saat, kun otat SINNIä päivittäin 24 päivän ajan eli kokonaisen pullon tai vastaavan määrän shotteja. Kun edessäsi on rankka fyysinen koitos tai muuten haastava elämäntilanne, ota tupla-annos 7-10 päivän kuurina.

Pidä silloin tällöin kuitenkin pieni tauko käytössä. Näin saat tuotteista parhaan tehon irti, eikä sinun tarvitse kasvattaa päivittäistä annosta, kun elimistö saa buustauksesta välillä pienen tauon.

Marjaövereistä ei ole pelkoa 🙂

Onko tuotteilla parasta ennen päivämäärää?

Kyllä. Se näkyy jokaisen myyntipakkauksen pohjassa ja yksittäispakkausten reunassa. Kasvisglyseroli on erittäin hyvä uutosaine, joka pitää shotit ja eliksiirit tuoreena pitkään ilman, että meidän tarvitsee lisätä tuotteisiimme erillisiä säilytysaineita. Pakastekuivattu kerkkä ja kuivatut marjajauheet säilyvät myös erittäin hyvin, kun ne säilytetään kuivassa ja huoneenlämmössä.

Miksi ostaisin juuri teidän tuotteitanne?

Tuotteemme ovat kotimaisia ja 100 % luonnollisia. Lappi on tutkitusti maailman puhtaimpia alueita, joten se on paras paikka kasveille kasvaa. Myös tuotteemme ovat tutkitusti erittäin puhtaita. Arktista alkuperää olevat kasvit kehittävät suunnattoman määrän enemmän vaikuttavia aineita, kun ne kasvavat arktisissa oloissa. Tämä on kasvien keino selviytyä kylmästä, lumesta ja ympäri vuorokauden paistavasta auringosta. Yötön yö ja arktiset olosuhteet tekevät kasveista vahvoja.

Kasvit on käsitelty erittäin hellävaraisesti eikä tuotteisiin ole lisätty tai niistä ei ole ole poisjätetty mitään, vaan ne on hyödynnetty kokonaan ja näin niiden vaikutus on myös kokonaisvaltaisempi kuin yksittäisen pillerin.

Saamme raaka-aineet omalta pienviljelijäverkostolta ja kerääjiltä ja valmistamme tuotteen itse, joten tiedämme tasan tarkkaan mitä tuote pitää sisällään. Suosimalla tuotteitamme tuet myös pienviljelijöiden elinkeinoa ja autat pitämään Lapin elävänä.

Miksi tuotteissanne on suositeltu päivittäinen käyttömäärä? Onko sen ylittämisestä jotain haittaa?

Koska käytetyt kasvit ovat vahvoja, ei niitä tarvitse käyttää sen enempää. Lisäksi Evira edellyttää tätä merkintää.

Onko tuotteen pakkaus kierrätettävä?

Lasiset 100 ml:n eliksiirit ja jauhepurkit ovat kierrätettäviä. Kierrätysvinkkejä pakkauksille.

Voiko herkkävatsainen käyttää tuotteitanne?

Kyllä voi. Mahti, joka sisältää väinönputkea, on erityisen hyvä ruuansulatukselle ja suolistovaivojen ennaltaehkäisylle. Hunaja estää luonnon omana antibioottina bakteereiden kasvua ja on hellä vatsalle. Hunaja on myös erinomainen luonnollinen urheilugeeli.

Kuinka paljon tuotteissanne on energiaa?

Mahti ja Sinni-shoteissa on 15 kcal. Puhti-hunajashotissa 49 kcal. Jos käytössäsi on pullo, teelusikallisessa Mahti ja Sinniä on 17 kcal. Kasviglyseroli ei kuitenkaan nosta verensokeria niin kuin Puhdin hunaja. Muissa tuotteissamme ei ole sanottavammin energiaa, mutta sitäkin enemmän ravinteita.

Puhti-hunajashotti on kovettunut enkä saa sitä ulos pakkauksesta. Onko se pilalla?

Koska emme halua käsitellä hunajaa teollisilla tai lisätä siihen ylimääräisiä aineita, ennemmin tai myöhemmin hunaja kiteytyy. Jos näin käy, voit pitää shottia hetken lämpimässä vedessä tai lämmittää ja puristella sitä käsien välissä, jolloin hunaja pehmenee. Kovettuminen ei kuitenkaan pilaa tuotetta.

Mistä tuotteitanne voi ostaa?

Tuotteitamme voit ostaa oman verkkokauppamme lisäksi luontaistuote- ja ekokaupoista, hyvinvarustetuista päivittäistavaraliikkeistä, eri verkkokaupoista ja useilta muilta jälleenmyyjiltä ympäri Suomen.  Jälleenmyyntiverkosto laajenee koko ajan. Katso myyntipaikat. Postitamme tuotteemme verkkokaupastamme ympäri maailman.

Minne sinä haluaisit tuotteemme myyntiin?

Miksi osa tuotteistanne on pakattu Virossa?

Halusimme tuoda markkinoille uudentyyppisen kätevän pakkauksen eli annospakatut shotit. Mielellämme pakkaisimme tuotteemme Suomessa, mutta valitsemaamme pakkaustapaa ei täältä saa. Etsimme jatkuvasti uusia pakkaustapoja, joista otamme mielellämme vinkkejä vastaan.

Shottien sisältö ja muut tuotteemme valmistetaan ja pakataan Lapissa.  Tämän todisteena olemme saaneet Suomalaisen Työn Liiton Avainlipputunnuksen.

Mistä löydän tarjouskupongin sivuillenne?

Tarkkaavaisuutesi palkitaan. Löydät -10% alennukseen oikeuttavan tarjouskoodin sivulta www.arcticwarriors.fi/tarjouskuponki

ET IKINÄ USKO
MITÄ ON LUVASSA!
Tilaa uutiskirjeemme niin pääset erittäin salaiselle tarjoussivulle, mistä voit ostaa pikkurahalla tuotteitamme testiin tai ison annoksen superkäyttäjälle.
Mekin vihaamme roskapostia.
Tarjous voimassa vain hetken, paina nappia pian!
ÄLÄ MENE VIELÄ!
10% ALENNUSKUPONKI, LUNASTA HETI
ORDER OUR NEWSLETTER
AND GET ACCESS
TO A SECRET DISCOUNT PAGE
We know that you like it!
We hate spam.
HALUATKO IDEOITA
YRITYSLAHJOISTA JA
PARHAITA TARJOUKSIA?
Tilaa yrityskirjeemme! Saat ihania vinkkejä markkinointiin ja kuumia ideoita asiakkaittesi lahjantamiseksi!
Mekin vihaamme roskapostia.
HALUATKO TIEDON
UUSISTA PODCASTEISTAMME
SUORAAN SÄHKÖPOSTIISI?
Älä missaa yhtään jaksoa vaan saa tietoa niistä suoraan sähköpostiisi!
Ituhihihlulit ilman hörhöilyä -podcast
OSALLISTU ARVONTAAN
TILAAMALLA UUTISKIRJEEMME
Arvomme joka kuukausi uusien tilaajien kesken 74€ arvoisen tuotepaketin. Saat mujeva tietoa, pöljiä tarjouksia ja pääset välittömästi salaiselle tarjoussivullemme.
Mekin vihaamme roskapostia.
HALUATKO TIEDON
UUSISTA ARTIKKELEISTA
SUORAAN SÄHKÖPOSTIISI?
Älä missaa yhtään blogijuttua vaan tilaa ne sähköpostiisi!
Mekin vihaamme roskapostia.
Tarjous voimassa vain hetken, paina nappia pian!
ÄLÄ MENE VIELÄ!
HALUAISITKO MUISTAA ÄITIÄSI?
Näillä opeilla onnistut!
ÄLÄ MENE VIELÄ!
TÄYDELLINEN KERKKÄOPAS SAATAVILLA