Tiimi

Arctic Warriorsin väkeä

Katja Misikangas

Katja Misikangas

Toimitusjohtaja

Tuotekehitys, myynti, laadunvarmistus, luennot ja raaka-aineiden hankinta.

0400 391 656

katja.misikangas@arcticwarriors.fi

LinkedIn logo

Katja Misikangas on idean äiti. Paljasjalkaisena rovaniemeläisenä Katja on imenyt tiedon Lapin yrteistä äidin maidossa, sillä hänen isoisänsä oli tunnettu kansanparantaja. Äitinsä jalanjälkiä seuraten Katja on oppinut yrttien salat ja toiminut vuosia luontaistuotealan yrittäjänä ja toimiikin tuotepäällikkönämme. Katjan mietteitä blogissamme ja podcastissamme. Katja on myös Suomen luontoyrittäjyysverkoston puheenjohtaja. Katjan suosikkiyrtti on väinönputki eli ”väiski”, jonka ansiosta hän itse eikä hänen lapsensa ole juuri flunssia sairastaneet.

Sanja Kuusela

Sanja Kuusela

Postitus, pakkaus, nettikauppa ja tuotanto

sanja.kuusela@arcticwarriors.fi

Yläkemijoen kasvatti, jota useamman vuoden vaellus eteläisemmässä osassa maatamme ei vieroittanut kotiseudultaan. Samaisilta pohjoisilta kulmilta on lähtöisin myös Arctic Warriors ja siksipä toiminnassa mukana oleminen tuntuu luontevalta osalta jatkumoa. Aapasuot, kangasmetsät sekä avotunturit ovat suosikkipaikkojani, joilla kuljen koiralaumani kanssa kävellen, hiitäen ja reellä ajellen. Vinttikoirat ja huskyt ovat kiinteä ja jokapäiväinen osa elämääni. Tehostan muistiani ja vahvistan elämyksiä valokuvaten – fiiliksen mukaan – maisemia, kasveja, koiria sekä bändien keikkoja. Päiväni aloitan ja mieleni terävöitän SINNI:llä, jonka sekoitan marjahaudukkeeseen tai smoothieen.

Mahtavat työntekijämme ympäri Suomea

Iris Sundelin

Iris Sundelin

Tuote-Esittelijä

Olen pari kymppinen energinen tapaus Tampereelta. Työskentelen hyvinvoinnin, turvallisuuden ja tapahtumien parissa, joten ihmisten kohtaaminen ja huipputuotteiden esittely ovat ehdottomasti mun juttuja! Harrastan liikuntaa tankotanssin, joogan ja huskyen kanssa metsässä samoilun muodossa. Välillä on kuitenkin kiva vain rentoutua sohvalle neuloen. Oma lempituotteeni kiireisen ja hektisen arjen keskellä on SINNI, joka on pelastanut monta uneliasta aamua!

Toni Rissanen

Toni Rissanen

Tuote-esittelijä

Olen ikinuori ihmettelijä Oulusta. Olen hyvin kiinnostunut ihmisestä ja terveydestä yleensä. Kiinnostukseni on johdattanut minut opiskelemaan perinteistä kiinalaista lääketiedettä. Eityisesti minua kiehtoo tutkia erilaisten ruokien ja yrttien vaikutuksia ihmiskehoon. Siksi on suuri ilo olla osa Artic Warriorsin tiimiä, ovathan heidän tuotteensa kotimaista huippuluokkaa. Erityisesti arvostan puhtautta ja laatua lääkinnällisten yrttien kohdalla. Nämä kriteerit täyttyvät näissä Lapin huipputuotteissa. Luonnollisuus on Pop! Harrastuksiini kuuluukin luonnossa oleskelu ja luonnon tutkiminen. Vapaa-aikani kuluu myös mm. joogan, lenkkeilyn ja taiteilun parissa. Viime vuosina runoilu on erityisesti noussut sydänlajikseni. Runoja on mahtava jakaa työn ohessa hyvää fiilistä levittäen.

Emotilakoiramme

Suka a.k.a. Sukka

Suka a.k.a. Sukka

Emotilan halinalle ja jäteämpäri

Rekikoira joka ei halunnut vetää.
Sukka on alun perin Ruotsista Suomeen muuttanut alaskanmalamuutti (mölymuutti ) narttukaunotar. Hän on rekikoira, joka oli ilmeisesti liian fiksu, jotta olisi alkanut vetämään rekeä. Sen sijaan reessä istuminen ja hyvältä näyttäminen on hänen lempipuuhaansa (tehköön muut työt). Sukka on meidän tilan lempeä jättiläinen ja halipusukaveri. Hän on myös maailman ahnein koira ja haistaakin kaiken syötäväksi kelpaavan vaikka kahden metrin lumikinoksen alta. Sukka on aina valmis metsäretkelle tai vaellukselle ja rakastaa käpertyä kieppiin ilta nuotion äärelle. Maailman ihanin metsäkaveri ja seuralainen.
Onni eli Onnimannimatikka

Onni eli Onnimannimatikka

Toimittaa ovikellon virkaa tuonpuoleisessa

Onni on hyvin oman arvonsa tunteva musta kääpiösnautserivanhus. Onni on nimittänyt itsensä ovikellon korvikkeeksi ja toimittaakin vastuullista tehtävää ilmoittaa kaikista tilalle saapuvista vieraista kovaan ääneen. Hän on kuitenkin suuri sydäminen ja tulee toimeen vaikka kanalauman kanssa samassa häkissä. Onnin erikoiskyky on se, että hän omistaa näkymättömyysviitan. Kun näit sekunti sitten Onnin metrin päästä itsestäsi, niin kohta sitä ei löydy mistään. Onni lähettääkin siis Harry Potterille terkkuja ja kiitokset viitasta.

Mutta...

Me emme olisi mitään ilman viljelijöitämme!

Tutustu viljelijöihimme tästä

ET IKINÄ USKO
MITÄ ON LUVASSA!
Tilaa uutiskirjeemme niin pääset erittäin salaiselle tarjoussivulle, mistä voit ostaa pikkurahalla tuotteitamme testiin tai ison annoksen superkäyttäjälle.
Mekin vihaamme roskapostia.
Tarjous voimassa vain hetken, paina nappia pian!
ÄLÄ MENE VIELÄ!
10% ALENNUSKUPONKI, LUNASTA HETI
ORDER OUR NEWSLETTER
AND GET ACCESS
TO A SECRET DISCOUNT PAGE
We know that you like it!
We hate spam.
HALUATKO IDEOITA
YRITYSLAHJOISTA JA
PARHAITA TARJOUKSIA?
Tilaa yrityskirjeemme! Saat ihania vinkkejä markkinointiin ja kuumia ideoita asiakkaittesi lahjantamiseksi!
Mekin vihaamme roskapostia.
HALUATKO TIEDON
UUSISTA PODCASTEISTAMME
SUORAAN SÄHKÖPOSTIISI?
Älä missaa yhtään jaksoa vaan saa tietoa niistä suoraan sähköpostiisi!
Ituhihihlulit ilman hörhöilyä -podcast
OSALLISTU ARVONTAAN
TILAAMALLA UUTISKIRJEEMME
Arvomme joka kuukausi uusien tilaajien kesken 74€ arvoisen tuotepaketin. Saat mujeva tietoa, pöljiä tarjouksia ja pääset välittömästi salaiselle tarjoussivullemme.
Mekin vihaamme roskapostia.
HALUATKO TIEDON
UUSISTA ARTIKKELEISTA
SUORAAN SÄHKÖPOSTIISI?
Älä missaa yhtään blogijuttua vaan tilaa ne sähköpostiisi!
Mekin vihaamme roskapostia.
Tarjous voimassa vain hetken, paina nappia pian!
ÄLÄ MENE VIELÄ!
HALUAISITKO MUISTAA ÄITIÄSI?
Näillä opeilla onnistut!
ÄLÄ MENE VIELÄ!
TÄYDELLINEN KERKKÄOPAS SAATAVILLA