Tiimi

Arctic Warriorsin väkeä

Katja Misikangas

Katja Misikangas

Toimitusjohtaja

Tuotekehitys, myynti, laadunvarmistus, luennot ja raaka-aineiden hankinta.

0400 391 656

katja.misikangas@arcticwarriors.fi

LinkedIn logo

Katja Misikangas on idean äiti. Paljasjalkaisena rovaniemeläisenä Katja on imenyt tiedon Lapin yrteistä äidin maidossa, sillä hänen isoisänsä oli tunnettu kansanparantaja. Äitinsä jalanjälkiä seuraten Katja on oppinut yrttien salat ja toiminut vuosia luontaistuotealan yrittäjänä ja toimiikin tuotepäällikkönämme. Katjan mietteitä blogissamme ja podcastissamme. Katja on myös Suomen luontoyrittäjyysverkoston puheenjohtaja. Katjan suosikkiyrtti on väinönputki eli ”väiski”, jonka ansiosta hän itse eikä hänen lapsensa ole juuri flunssia sairastaneet.

Sanja Kuusela

Sanja Kuusela

Postitus, pakkaus, nettikauppa ja tuotanto

sanja.kuusela@arcticwarriors.fi

Yläkemijoen kasvatti, jota useamman vuoden vaellus eteläisemmässä osassa maatamme ei vieroittanut kotiseudultaan. Samaisilta pohjoisilta kulmilta on lähtöisin myös Arctic Warriors ja siksipä toiminnassa mukana oleminen tuntuu luontevalta osalta jatkumoa.

Aapasuot, kangasmetsät sekä avotunturit ovat suosikkipaikkojani, joilla kuljen koiralaumani kanssa kävellen, hiitäen ja reellä ajellen. Vinttikoirat ja huskyt ovat kiinteä ja jokapäiväinen osa elämääni. Tehostan muistiani ja vahvistan elämyksiä valokuvaten – fiiliksen mukaan – maisemia, kasveja, koiria sekä bändien keikkoja. Päiväni aloitan ja mieleni terävöitän SINNI:llä, jonka sekoitan marjahaudukkeeseen tai smoothieen.

Mahtavat työntekijämme ympäri Suomea

Iris Sundelin

Tuote-Esittelijä

Olen pari kymppinen energinen tapaus Tampereelta. Työskentelen hyvinvoinnin, turvallisuuden ja tapahtumien parissa, joten ihmisten kohtaaminen ja huipputuotteiden esittely ovat ehdottomasti mun juttuja! Harrastan liikuntaa tankotanssin, joogan ja huskyen kanssa metsässä samoilun muodossa. Välillä on kuitenkin kiva vain rentoutua sohvalle neuloen. Oma lempituotteeni kiireisen ja hektisen arjen keskellä on SINNI, joka on pelastanut monta uneliasta aamua!

Toni RIssanen

Toni Rissanen

Tuote-esittelijä

Olen ikinuori ihmettelijä Oulusta. Olen hyvin kiinnostunut ihmisestä ja terveydestä yleensä. Kiinnostukseni on johdattanut minut opiskelemaan perinteistä kiinalaista lääketiedettä. Eityisesti minua kiehtoo tutkia erilaisten ruokien ja yrttien vaikutuksia ihmiskehoon. Siksi on suuri ilo olla osa Artic Warriorsin tiimiä, ovathan heidän tuotteensa kotimaista huippuluokkaa. Erityisesti arvostan puhtautta ja laatua lääkinnällisten yrttien kohdalla. Nämä kriteerit täyttyvät näissä Lapin huipputuotteissa. Luonnollisuus on Pop! Harrastuksiini kuuluukin luonnossa oleskelu ja luonnon tutkiminen. Vapaa-aikani kuluu myös mm. joogan, lenkkeilyn ja taiteilun parissa. Viime vuosina runoilu on erityisesti noussut sydänlajikseni. Runoja on mahtava jakaa työn ohessa hyvää fiilistä levittäen.

Emotilakoiramme

Tilakoira Sukka

Suka a.k.a. Sukka

Emotilan halinalle ja jäteämpäri

Rekikoira joka ei halunnut vetää.

Sukka on alun perin Ruotsista Suomeen muuttanut alaskanmalamuutti (mölymuutti ) narttukaunotar. Hän on rekikoira, joka oli ilmeisesti liian fiksu, jotta olisi alkanut vetämään rekeä. Sen sijaan reessä istuminen ja hyvältä näyttäminen on hänen lempipuuhaansa (tehköön muut työt). Sukka on meidän tilan lempeä jättiläinen ja halipusukaveri. Hän on myös maailman ahnein koira ja haistaakin kaiken syötäväksi kelpaavan vaikka kahden metrin lumikinoksen alta. Sukka on aina valmis metsäretkelle tai vaellukselle ja rakastaa käpertyä kieppiin iltanuotion äärelle. Maailman ihanin metsäkaveri ja seuralainen.

Liity uutiskirjeen tilaajaksi SAAT -10% ALENNUSKOODIN!

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.