Kansanparantajan perillinen -blogi

Katja Misikangas, kansanparantajan perillinen

Kirjoittaja

, ,

Tuotepäällikkömme Katja Misikangas on imenyt yrttitietouden äidinmaidosta. Hän kuuluu kuuluisaan yrttisukuun, jossa yrttejä on käytetty satojen vuosien ajan. Blogissa Katja kertoo Lapin yrteistä ja elämästä pienessä lappilaisessa kylässä Narkauksessa.

Tilaa blogin jutut suoraan sähköpostiisi

Katja on tuotepäällikkömme ja yrityksemme perustaja, mutta tässä blogissa kerrotut asiat edustavat hänen omaan henkilökohtaista näkemystään.

Seuraa Katjaa myös muualla Somessa:

Instagram

Twitter

Saatat olla kiinnostunut
Viisi ihanaa naista, jotka ovat inspiroineet elämääni
Katja Misikangas ja Marja-Leena Merkkiniemi

Olen elämäni aikana kohdannut monia mahtavia ja vahvoja naisia, joille olen todella kiitollinen, että he ovat antaneet minulle tavalla tai Read more

Vapun roilokkaimmat munkit!

Vappu tulee ja sitä myötä munkit ja simakin! Me täällä AW:n tiimissä saadaan aina välillä uusia ideoita ja niin kävi Read more

Vappuchurroja AW:n twistillä

Tämä resepti on jäänyt jostain syystä julkaisematta viime vappuna, mutta koska on niin rautainen meininki ja super hyvä idea, niin Read more

Uudet tuotteet alennus bundlessa!

Kuten moni on jo huomannut, meille on tullut kaksi uutta tuotetta: Nokkonen & siniset marjat sekä Nokkonen & punaiset marjat. Read more

Tiktok live 31.10 torstaina klo 13:00

Moni onkin jo löytänyt meidät myös Tiktokin puolelta. Jos et vielä seuraa meitä siellä, niin kipin kapin ottaan meidän tili Read more

Superhelppo yrttilevike – Katjan keittiökikat osa 3
Siankärsämö

Villiyrttilevike siankärsämöstä, ruohosipulista ja kuusenkerkkäjauheesta. Fiilistelin kesän viimeisimpiä auringonsäteitä ja valmistin vegeyrttilevitteen. Todella helppo resepti, mihin voit vielä lisätä ripauksen Read more



Saatat olla kiinnostunut myös

Kerkkälatte maistuu ihanalta!
Blogi | Reseptit | Yrtit

Kuinka valmistetaan kuusenkerkkälatte?

Postitonttukin tarvitsee välillä taukoja ja mikäs sen ihanampaa, kuin kupillinen kuumaa kerkkälattea! Kerron videolla miten valmistaa tämä trendijuoma ja mitä vaikutuksia kerkällä on. Huomioithan, että jos haluat säilyttää hunajan ja kerkän vaikuttavat aineet parhaiten, niin lisää ne vasta jäähtyneeseen noin 40 astetta tai alle olevaan maitoon. Voit lukea kerkkälatten reseptin […]

Biohacker Summit 2017 – arktisten sotureiden silmin
Blogi | Yrtit

Biohacker Summit 2017 – arktisten sotureiden silmin

Lokakuussa oltiin Tuijan kanssa Biohacker Summitissa Helsingissä. Sieltä sain kuvailtua hieman videonpätkää tunnelmista ja ja meidän osastolta. Kaikkein parastaviikonlopussa oli ehdottomasti ihmiset ja keskustelut, sekä super inspiroiva tapahtumailmapiiri. Opin paljon uutta koko biohakkerointi termistä ja kenties siitäkin vielä teen joku päivä jotain postausta, kun vaan itsekkin pääsen asian sisälle paremmin. […]

Pirtsakkaan keväinen ”kerkkäjuustokakku”
Blogi | Reseptit

Pirtsakkaan keväinen ”kerkkäjuustokakku”

Auringon säteet valaisee lumihankia jo täällä pohjoisessakin. Talven kaamos alkaa taittumaan kevääksi ja mieli halajaa kaikkea uutta ja virkistävää. Meilläkin on omassa perhepiirissä jos minkälaista pientä juhlan aihetta kevään aikana. Sen takia teinkin ihanan testikakun kevään juhlia ajatellen. Tässäpä olisi myös teille ihastuttava resepti pirtsakkaan keväiseen ”kerkkäjuustokakkuun”! Huom: kerkkäjuustokakku on […]

Tiesitkö että ensitilaajan etuihin kuuluu ilmainen toimitus?

Ostoskori0
There are no products in the cart!