Uudet tuotteet alennus bundlessa!

Kirjoittaja

, , ,

Kuten moni on jo huomannut, meille on tullut kaksi uutta tuotetta: Nokkonen & siniset marjat sekä Nokkonen & punaiset marjat. Jo pitkään meiltä on toivottu tämän tapaisia tuotteita, koska niin moni haluaisi käyttää nokkosta, mutta ei pidä sen “vihreähköstä” mausta. Nyt kun mukaan laitetaan marjoja, niin makumaailma on jo huomattavasti miellyttävämpi, puhumattakaan tietysti marjojen mahtavista terveyshyödyistä.

Nokkonen on kasvimaailman kunkku!

Niin kauan kuin olen käynyt luennoimassa yrteistä, olen aina painottanut sitä, että vaikka et käyttäisi mitään yrttejä, niin silti kannattaa ottaa edes nokkonen ruokavalioon mukaan. Se on ehdottomasti meidän kasvimaailman yksi ravintotiheimpiä kasveja ja jo pelkästään lisäämällä sitä arkiruokiin, saat hirmu paljon enemmän ravinteita kehoosi. Nokkonen sisältää lähestulkoon kaikkea, mitä elimistö tarvitsee.

Nokkosella on edelleenkin tympeän kasvin ja rikkaruohon maine. Monet inhoaa sitä, koska se on piikikäs ja polttelee. Kuitenkin sen supervoimien vuoksi, nokkonen ansaitsisi nousta tunkion rikkaruohosta kasvimaailman kuninkaaksi!

Marjat ovat arkisuperia

Ei varmaankaan löydy suomalaista, joka ei olisi koskaan syönyt mitään marjoja. Meillä on perimässä jo se tieto, että marjojen syöminen on meille hyväksi. Silti yhä useammalla meistä ei täyty päivittäinen marjojen syömisen suositusraja, joka on tällä hetkellä noin 2 desilitraa päivässä. Marjat sisältävät varsinkin runsaasti flavonoideja ja vitamiineja. C- vitamiinia löytyy mm. mustaherukasta ja punaherukasta. Mustikka ja puolukka puolestaan ovat vahvoja antioksidantteja.

Arctic Warriorsin marjajauheet on kuivattu kokonaisina mehuineen. Yksi teelusikallinen marjajauhetta vastaa noin desiä tuoreita marjoja. Kuivatuilla marjajauheilla onkin todella helppoa lisätä marjojen määrää ruokavaliossa.

Nokkonen & siniset marjat

Tuote sisältää pakastekuivattua nokkosjauhetta, sekä mustikka- ja mustaherukkajauhetta. Marjat on kuivattu kokonaisina mehuineen päivineen, joten niiden makumaailma on aivan uskomattoman aromikas. Tämä pyhä kolminaisuus tekee herkullisen antioksidanttikombon päivittäiseen käyttöön.

nokkonen & punaiset marjat

Tämä tuote puolestaan sisältää pakastekuivattua nokkosjauhetta, puolukka- sekä punaherukkajauhetta. Kirpsakamman makuinen jauhesekoitus voi olla avuksi hoitamaan erilaisia kehon tulehdustiloja.

Käyttö

Jauheita voi käyttää esimerkiksi smoothieseen, jogurttiin, puuroon tai vaikka leivonnassa. Katso myös tämän kirjoituksen lopusta helppo aamupalavinkki.

Uusi bundle: metsän voimaa

Teimme teille bundlen, jolla saat kummatkin tuotteet -10% alennetulla yhteishinnalla. Setti sisältää Nokkonen & siniset marjat 40g sekä Nokkonen & punaiset marjat 40g. Näin pääset edullisemmin testaamaan kumpaakin näsitä huippu tuotteista!

Bundlen voit tilata täältä.


Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Liity uutiskirjeen tilaajaksi SAAT -10% ALENNUSKOODIN!

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.