Osastot:

Väinönputki-nokkoseliksiiri 100 ml

Saamelaisten pyhänä rohdoskasvina tunnettu väinönputki kerää Lapin puhtaiden purojen ja jokien varsilla kasvaessaan juuriinsa runsaasti vastustuskykyä vahvistavia yhdisteitä.

Nyt keväthulinoissa -15% alennuksella!

 

(118 arvostelua)
24.90 

Luotettavat ja helpot maksutavat

Väinönputki vastaa pitkiin valoisiin päiviin tuottamalla runsaasti toissijaisia aineenvaihduntatuotteita, kuten kasvin puolustusjärjestelmästä vastaavia ja pihkoinakin tunnettuja terpeenejä. Pohjoisen kesässä tämä ominaisuus korostuu, koska kasvi ei kykene runsaasta valosta huolimatta kasvamaan kokoaan suuremmaksi.

Auringosta ja yhteyttämisestä muodostunut ylimääräinen energia varastoituu kasviin väinönputken tapauksessa esimerkiksi fellandreeneina, joiden maussa on sitruksen, pippurin ja mintun sävyjä.

Lönnrotin antamalla ja Kalevalan Väinämöiseen viittaavalla voimakkaalla nimellä on syynsä, sillä väinönputkella on taisteltu niin keripukkia, ruttoa kuin espanjantautiakin vastaan sen suolistoa ja maksan toimintaa tukevan vaikutuksen vuoksi. Jo muinaiset kansat hyödynsivät sen juuria pureskelemalla niitä pitkien talvien jälkeen. Väinönputki lievittää myös kurkun karheutta ja sen siemeniä voikin nauttia sellaisenaan kotimaisina ja luomulaatuisina kurkkupastilleina.

Eliksiiriä voi nauttia sellaisenaan, mutta se sopii myös juomiin, puuroon ja jogurtteihin.

Paino 0.270 kg (kilogramma)
Mitat 4.5 × 4.5 × 13 cm (senttimetri)
Ainesosat

Kasviglyseroli, nokkonen, väinönputken juuri. Växtglycerol, nässla, angelica rot.

Annostus

1-2 tl/ päivä

Käyttö

Nautitaan sellaisenaan tai voit myös sekoittaa uutteen esim. teehen, smoothieen, maustamattomaan jogurttiin tai puuroon.

Alkuperä

Yrtit Suomi
Kasviglyseroli EU-maat

Lisätiedot

Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.
Kasviglyseroli ei nosta verensokeria. Maidoton, gluteeniton, sopii vegaaneille ja diabeetikoille.
Doseringen (max. 2 ts/dag) för inte överskridas. Förvaras oåtkomlligt för barn. Kosttillskott bör inte användas ett alternativ till en varierad kost och sunda matvanor.

Litrahinta

249 € / litra

118 arviota tuotteelle Väinönputki-nokkoseliksiiri 100 ml

4,7 Arvostelu
1-5 116:n arvosteluista
  1. Mahtia kehiin, kun flunssakausi jyrähtää päälle.

  2. Kiitos terveisistä ! Laitan täydet pisteet koska tuote vaikuttaa hyvältä, vaikka emme vielä tiedä sen vaikutuksia. Se on bioresonanssihoitajan suosituksen mukaan hankittu. Minulle tuo makeus ei oikeen sovi, mutta miehelleni tuote onkin tilattu. Anoppini aikoinaan tilasi väinönputkijuomaa pullotolkulla. Emme muista mistä tilasi mutta jostain Lapista ja onhan pohjoinen Suomi ainut oikea paikka kasvattaa väinönputkea. Posti kulki hieman hitaasti ja aloimme jo ihmetellä että missä viipyy, mutta tulihan se kuitenkin lopulta. Voisitteko tehdä myös pelkkää väinönputkiuutetta myös, koska kaikille ei nokkosen kanssa käy.Tunnelmallisia joulunpyhiä teille ja menestystä alkavaan vuoteenne ! Virpi ja Erkki

  3. Mahtavaa, toivon että myös tehoaa. On hyvänmakuista!

  4. Kelpaa lapsillekin ja hyvin menee aamupuuron tai jogurtin mukana.

Lisää arvostelu
Väinönputki-nokkoseliksiiri 100 ml Väinönputki-nokkoseliksiiri 100 ml
Arvostelu*
0/5
* Luokitus on pakollinen
Arvostelusi
* Arvostelu on pakollinen
Nimi
* Nimi vaaditaan

Liity uutiskirjeen tilaajaksi SAAT -10% ALENNUSKOODIN!

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.