Osastot: ,

Väinönputki-nokkoseliksiiri 500 ml

Saamelaisten pyhänä rohdoskasvina tunnettu väinönputki kerää Lapin puhtaiden purojen ja jokien varsilla kasvaessaan juuriinsa runsaasti vastustuskykyä vahvistavia yhdisteitä.
(148 arvostelua)
55.00 

Luotettavat ja helpot maksutavat

Väinönputki vastaa pitkiin valoisiin päiviin tuottamalla runsaasti toissijaisia aineenvaihduntatuotteita, kuten kasvin puolustusjärjestelmästä vastaavia ja pihkoinakin tunnettuja terpeenejä. Pohjoisen kesässä tämä ominaisuus korostuu, koska kasvi ei kykene runsaasta valosta huolimatta kasvamaan kokoaan suuremmaksi.

Auringosta ja yhteyttämisestä muodostunut ylimääräinen energia varastoituu kasviin väinönputken tapauksessa esimerkiksi fellandreeneina, joiden maussa on sitruksen, pippurin ja mintun sävyjä.

Lönnrotin antamalla ja Kalevalan Väinämöiseen viittaavalla voimakkaalla nimellä on syynsä, sillä väinönputkella on taisteltu niin keripukkia, ruttoa kuin espanjantautiakin vastaan sen suolistoa ja maksan toimintaa tukevan vaikutuksen vuoksi. Jo muinaiset kansat hyödynsivät sen juuria pureskelemalla niitä pitkien talvien jälkeen. Väinönputki lievittää myös kurkun karheutta ja sen siemeniä voikin nauttia sellaisenaan kotimaisina ja luomulaatuisina kurkkupastilleina.

Eliksiiriä voi nauttia sellaisenaan, mutta se sopii myös juomiin, puuroon ja jogurtteihin.

 

Paino 0.500 kg (kilogramma)
Mitat 7 × 7 × 16.5 cm (senttimetri)
Ainesosat

Kasviglyseroli, nokkonen, väinönputken juuri. Växtglycerol, nässla, angelica rot

Annostus

1-2 tl päivässä

Käyttö

Nautitaan sellaisenaan tai voit myös sekoittaa uutteen esim. teehen, smoothieen, maustamattomaan jogurttiin tai puuroon.

Alkuperä

Yrtit Suomi
Kasviglyseroli EU-maat

Lisätiedot

Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.
Kasviglyseroli ei nosta verensokeria. Maidoton, gluteeniton, sopii vegaaneille ja diabeetikoille.
Doseringen (max. 2 ts/dag) för inte överskridas. Förvaras oåtkomlligt för barn. Kosttillskott bör inte användas ett alternativ till en varierad kost och sunda matvanor.

Litrahinta

138 € / litra

Onko tuotteiden käytölle jotain rajoituksia?

Vaikka tuotteemme ovat yleisesti ottaen turvallisia, suosittelemme noudattamaan pakkauksessa ilmoitettua suositeltua päiväannosta ja huomioimaan muutamia tuotteita koskevat erityissuositukset:

  • Ruusujuuri: Ei suositella käytettäväksi raskauden aikana, akuutissa verenpainetaudin tai reuman vaiheessa oleville henkilöille tai henkilöille, joilla on todettu kilpirauhasen liikatoimintaa.
  • Kuusenkerkkä: Saattaa aiheuttaa hartsiensa vuoksi oireita hartsiallergikoille.
  • Hunajatuotteet: Ei suositella alle vuoden ikäisille.

Olen vahvasti allerginen. Voinko käyttää tuotteita?

Olemme yksilöitä ja jos tiedät olevasi herkkä, suosittelemme aloittamaan tuotteiden testaamisen varovaisesti. Yleensä esimerkiksi siitepölyallergikot eivät saa oireita tuotteistamme, vaan päinvastoin saattavat saada niistä apua allergiaoireisiinsa. Aloita pienillä määrillä ja tarkastele tuntemuksiasi.

Voiko lapseni syödä tuotteitanne?

Arctic Warriorsin tuotteet ovat turvallisia myös perheen pienimmille. Ota kuitenkin huomioon lapsesi ikä ja koko tuotteita annostellessasi.

Miksi käytätte kasviglyserolia osassa tuotteitanne? Mistä se on peräisin?

Kasviglyseroli on loistava sekä vesi- että rasvaliukoisia aineita liuottava uutosaine, joka mahdollistaa Lapin yrttien tärkeiden ainesosien tuomisen kuluttajalle helposti nautittavaan muotoon. Kasviglyserolimme tulee luomulaatuisena EU-alueelta ja se on sekä luomulaatuista että palmuöljytöntä.

Lisätietoa kasviglyserolista.

Täytyykö tuotteita syödä joka päivä ja jatkuvasti, jotta ne vaikuttavat?

Säännöllinen käyttö takaa parhaat tulokset. Ruusujuuren ja väinönputken kohdalla on kuitenkin hyvä pitää välillä lyhyitä taukoja, jotta vältetään toleranssin kehittyminen ja annostuksen jatkuva kasvattaminen.

Marjojen kulutuksella ei ole rajoituksia.

Onko tuotteilla parasta ennen -päivämäärää?

Kyllä. Se löytyy myyntipakkauksen pohjasta ja yksittäispakkausten reunalta.

Kasviglyseroli pitää eliksiirimme tuoreina pitkiä aikoja ilman, että meidän tarvitsee lisätä niihin erillisiä säilöntäaineita. Pakastekuivattu kerkkä ja kuivatut marjajauheet säilyvät nekin hyvin, kunhan ne säilytetään kuivassa ja huoneenlämmössä.

Suurin osa tuotteistamme on täysin käyttökelpoisia parasta ennen -päiväyksensä jälkeenkin.

Puhti-hunajashotti on kovettunut enkä saa sitä ulos pakkauksesta. Onko se pilalla?

Koska emme halua lisätä hunajaan ylimääräisiä aineita tai käsitellä sitä kuumentamalla, ennemmin tai myöhemmin hunaja kiteytyy. Jos näin käy, voit pitää shottia hetken lämpimässä vedessä tai lämmittää ja puristella sitä käsien välissä, jolloin se pehmenee. Kovettuminen ei pilaa tuotetta.

148 arviota tuotteelle Väinönputki-nokkoseliksiiri 500 ml

4,8 Arvostelu
1-5 148:n arvosteluista
  1. Helppo ottaa vastustuskykyä pullosta, maistuu nokkoselle ja vuohenputkelle, ei paha maku, tykkään👍

  2. Mahti antaa hyvää tahtia päivään jokaiseen ja varsinkin vahvistaa vartta.

Lisää arvostelu
Väinönputki-nokkoseliksiiri 500 ml Väinönputki-nokkoseliksiiri 500 ml
Arvostelu*
0/5
* Luokitus on pakollinen
Arvostelusi
* Arvostelu on pakollinen
Nimi
* Nimi vaaditaan

Liity uutiskirjeen tilaajaksi SAAT -10% ALENNUSKOODIN!

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.