Osastot:

Kuusenkerkkäjauhe 40 g

Aurinkohankien kirkkaus herättää pitkään energiaansa varanneen metsäkuusen rivakkaan kasvukauteen. Kuusenkerkän sitrusmainen, yrttimäinen ja metsäinen maku sopii hyvin C-vitamiini- ja antioksidanttilisäksi juomiin, puuroon ja keittoihin.
(4 arvostelua)
16.80 

Luotettavat ja helpot maksutavat

Havupuut vastaavat pitkiin valoisiin päiviin tuottamalla runsaasti toissijaisia aineenvaihduntatuotteita. Pohjoisen kesässä tämä ominaisuus korostuu, koska kasvi ei kykene runsaasta valosta huolimatta kasvamaan kokoaan suuremmaksi.

Auringosta ja yhteyttämisestä muodostunut ylimääräinen energia varastoituu kasviin metsäkuusen tapauksessa antibakteerisina polyfenoleina, jotka vastaavat myös niiden lehtien kirpeästä mausta. Pohjoisen kesässä kuusenkerkästä tulee siis tutkitusti poikkeuksellisen tymäkkää.

Kuusenkerkän keruuaika on lyhyt, noin kaksi viikkoa, ja parhaan mahdollisen tuotteen taataksemme poimimme tuona aikana versot käsin vain kaikista elinvoimaisimmista kuusista. Keruuprosessi ei vahingoita kuusta, eikä versoja kerätä kuin puolivuosittain kustakin metsästä, jotta ne voivat jatkaa luonnollista kasvuprosessiaan osana laajempaa ekosysteemiä.

Arctic Warriorsin kuusenkerkkäjauheessa käytettävät kuusenkerkät kerätään luvanvaraisesti luomulaatuisista metsähallituksen omistamista metsistä.

Paino 0.046 kg (kilogramma)
Mitat 3 × 11 × 17 cm (senttimetri)
Ainesosat

Pakastekuivattu kuusenkerkkä. Granskott.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 1683kJ/ 402kcal
Proteiini 12,1 g
Hiilihydraatti 77,8 g
Rasva 4,19 g

Vitamiinit ja hivenaineet:

C-vitamiini 382 mg
A-vitamiini 970 μg
K1-vitamiini 332 mg
Fosfori 350 mg
Jodi <0,2 mg
Kalium 1200 mg
Kalsium 130 mg
Magnesium 120 mg
Rauta 2 mg
Sinkki 3,6 mg

Annostus

1-3 teelusikallista päivässä.

Käyttö

Käytä kuusenkerkkäjauhetta smootheissa, puurossa, jogurtissa tai mausteena. Kokeile myös erilaisiin juomiin! Voit tehdä hittijuomaa kerkkälattea lisäämällä teelusikallisen Kerkkää ja hunajaa lämmitettyyn kauramaitoon! Ks. tarkempi resepti reseptisivultamme.

Alkuperä

Suomi

Kilohinta

420 € / kg

Onko tuotteiden käytölle jotain rajoituksia?

Vaikka tuotteemme ovat yleisesti ottaen turvallisia, suosittelemme noudattamaan pakkauksessa ilmoitettua suositeltua päiväannosta ja huomioimaan muutamia tuotteita koskevat erityissuositukset:

  • Ruusujuuri: Ei suositella käytettäväksi raskauden aikana, akuutissa verenpainetaudin tai reuman vaiheessa oleville henkilöille tai henkilöille, joilla on todettu kilpirauhasen liikatoimintaa.
  • Kuusenkerkkä: Saattaa aiheuttaa hartsiensa vuoksi oireita hartsiallergikoille.
  • Hunajatuotteet: Ei suositella alle vuoden ikäisille.

Olen vahvasti allerginen. Voinko käyttää tuotteita?

Olemme yksilöitä ja jos tiedät olevasi herkkä, suosittelemme aloittamaan tuotteiden testaamisen varovaisesti. Yleensä esimerkiksi siitepölyallergikot eivät saa oireita tuotteistamme, vaan päinvastoin saattavat saada niistä apua allergiaoireisiinsa. Aloita pienillä määrillä ja tarkastele tuntemuksiasi.

Voiko lapseni syödä tuotteitanne?

Arctic Warriorsin tuotteet ovat turvallisia myös perheen pienimmille. Ota kuitenkin huomioon lapsesi ikä ja koko tuotteita annostellessasi.

Miksi käytätte kasviglyserolia osassa tuotteitanne? Mistä se on peräisin?

Kasviglyseroli on loistava sekä vesi- että rasvaliukoisia aineita liuottava uutosaine, joka mahdollistaa Lapin yrttien tärkeiden ainesosien tuomisen kuluttajalle helposti nautittavaan muotoon. Kasviglyserolimme tulee luomulaatuisena EU-alueelta ja se on sekä luomulaatuista että palmuöljytöntä.

Lisätietoa kasviglyserolista.

Täytyykö tuotteita syödä joka päivä ja jatkuvasti, jotta ne vaikuttavat?

Säännöllinen käyttö takaa parhaat tulokset. Ruusujuuren ja väinönputken kohdalla on kuitenkin hyvä pitää välillä lyhyitä taukoja, jotta vältetään toleranssin kehittyminen ja annostuksen jatkuva kasvattaminen.

Marjojen kulutuksella ei ole rajoituksia.

Onko tuotteilla parasta ennen -päivämäärää?

Kyllä. Se löytyy myyntipakkauksen pohjasta ja yksittäispakkausten reunalta.

Kasviglyseroli pitää eliksiirimme tuoreina pitkiä aikoja ilman, että meidän tarvitsee lisätä niihin erillisiä säilöntäaineita. Pakastekuivattu kerkkä ja kuivatut marjajauheet säilyvät nekin hyvin, kunhan ne säilytetään kuivassa ja huoneenlämmössä.

Suurin osa tuotteistamme on täysin käyttökelpoisia parasta ennen -päiväyksensä jälkeenkin.

Puhti-hunajashotti on kovettunut enkä saa sitä ulos pakkauksesta. Onko se pilalla?

Koska emme halua lisätä hunajaan ylimääräisiä aineita tai käsitellä sitä kuumentamalla, ennemmin tai myöhemmin hunaja kiteytyy. Jos näin käy, voit pitää shottia hetken lämpimässä vedessä tai lämmittää ja puristella sitä käsien välissä, jolloin se pehmenee. Kovettuminen ei pilaa tuotetta.

4 arviota tuotteelle Kuusenkerkkäjauhe 40 g

4,5 Arvostelu
1-4 4:n arvosteluista
  1. Ihana tuote, oikea päivän piristys! Tuoksuva ja raikas!
    Hyvä tiivis pakkaus. Virkistävä lempijuoma: mineraalivesi kuusenkerkällä, tilkka sitruunaa ja hiven hunajaa – namimaiskis!

  2. Tuttu tuote, olen käyttänyt ennenkin. Tykkään!

  3. Käyttöideoita kun on huono mielikuvitus 🤭

Lisää arvostelu
Kuusenkerkkäjauhe 40 g Kuusenkerkkäjauhe 40 g
Arvostelu*
0/5
* Luokitus on pakollinen
Arvostelusi
* Arvostelu on pakollinen
Nimi
* Nimi vaaditaan

Liity uutiskirjeen tilaajaksi SAAT -10% ALENNUSKOODIN!

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.