Seis! Lue nämä 5 + 1 vinkkiä. Osta ihmepillereitä vasta sitten.

meditaatio

Vieraileva kirjoittaja: Tuija Kauppinen

Oletpas sinä hyvinvoivannäköinen! Tällaisen kohteliaisuuden sain kuulla viime syksynä eräillä messuilla, joilla olimme esittelemässä tuotteitamme.

Onneksi! Olisihan se varsin ristiriitaista, jos olisin kommentoijan mielestä näyttänyt toinen jalka haudassa kävelevältä raadolta ja samalla markkinoinut tuotteita, jotka lähtökohtaisesti tekevät ihmiselle hyvää.

Erityisen iloinen olin siitä, että hän ei sanonut minun olevan hyvännäköinen, vaan hyvinVOIVANnäköinen. Siinä on vissi ero. Ihminen kun saattaa postata Instaan pirteitä pyllynpyörityskuvia, mutta olla sisältä ihmisraunio.

Jäin samalla pohtimaan, mistä oma hyvinvointini kumpuaa. Haluan jakaa omat oivallukseni sinulle. Hyvinvointiin kun ei ole ihmepilleriä. (Spoileri: lue ainakin viimeinen virke. Se suurin oivallus on siellä.)

Meditaatio

Teen joka aamu ennen töiden aloittamista 10 minuutin meditaatioharjoituksen. Joskus harjoitus kestää vain 5 minuuttia. Niinä päivinä, kun jätän harjoituksen tekemättä, sammuttelen tulipaloja.

Ruoka

Olen kasvispainotteinen sekasyöjä. Aiemmin kartoin rasvaa ja näytin kuivan kesän oravalta. Aloin laittaa rasvaa koneeseen ja lopetin mielenipahoittamisen, jos jokainen ateriani ei ole makro- ja mikroravinnejakaumaltaan täydellinen, luomua, alusta asti omin käsin tehtyä ja hartaudella pureksittua. Reissun päällä ollessa syön käytännössä mitä vain. Elämä on siten paljon helpompaa.

Liikunta

Liikun päivittäin niin kuin mieli tekee ja kroppa sanoo. Siinä missä liikunta oli ennen suorittamista, nykyisin tärkein motivaationi liikkua on pitää selkä kunnossa ja mieli virkeänä. Sen minkä olen hampaat irvessä suorittamalla särkenyt, on tolkullinen liikunta korjannut.

Uni

Mitä vanhemmaksi tulen, sitä tärkeämmäksi uni on elämässäni tullut. Olen äärimmäisen iltauninen ja aamuvirkku. Huomaan voivani parhaiten silloin, kun voin noudattaa itselleni sopivaa vuorokausirytmiä. Iltavalvominen tekee minusta kärttyisen ämmän.

Avantouinti

Pulahdan joka päivä avantoon, parhaana kaksi. Alun perin halusin karaista itseäni, jotta ei tarvitsisi olla koko ajan kitisemässä kylmästä. Nykyisin sen on ensisijaisesti stressinpoistokeino. Yritäpä murehtia avannossa. Ei onnistu.

talviuinti

Kuva: Kaija Hurskainen


Missä ihmissuhteet ja lisäravinteet?

Olen huomannut, että kun pidän itsestäni huolta ilman ehdottomuutta, olen myös parempi puoliso, työkaveri, ystävä ja ylipäätänsä ihminen. Kun voin itse hyvin, pystyn katsomaan maailmaa myös oman kuplan ulkopuolisesta vinkkelistä.

Toki otan joka päivä d-vitamiinia, magnesiumia, väinönputkea, nokkosta, ruusujuurta ja kuusenkerkkää tukemaan vastustuskykyä ja jaksamista. Jos luottaisin pelkästään niiden parantavaan voimaan, ilman että muutoin pitäisin itsestäni huolta, olisi sama heittää rahaa Kemijokeen.

En sano, että sinun pitäisi elää näin. Etsi sinä omat hyvinvoinnin lähteesi. Mutta älä hyvä ihminen odota, että on olemassa yhtä ihmepilleriä, joka tekee elämästäsi hyvää, jos hyvinvoinnin peruspilarit on persiillään.

***

Tilaa tämän blogin jutut suoraan sähköpostiisi

Tilaa tarjouskirjeemme!

Tarjouskirjeessämme mukana mm. legendaarinen Pölöjätarjous, joka on jotain – no aivan pölöjöä. Samalla pääset salaiselle tarjoussivullemme.

Tilaa tarjouskirje tästä.

Leave a Reply

ET IKINÄ USKO
MITÄ ON LUVASSA!
Tilaa uutiskirjeemme niin pääset erittäin salaiselle tarjoussivulle, mistä voit ostaa pikkurahalla tuotteitamme testiin tai ison annoksen superkäyttäjälle.
Mekin vihaamme roskapostia.
Tarjous voimassa vain hetken, paina nappia pian!
ÄLÄ MENE VIELÄ!
10% ALENNUSKUPONKI, LUNASTA HETI
ORDER OUR NEWSLETTER
AND GET ACCESS
TO A SECRET DISCOUNT PAGE
We know that you like it!
We hate spam.
HALUATKO IDEOITA
YRITYSLAHJOISTA JA
PARHAITA TARJOUKSIA?
Tilaa yrityskirjeemme! Saat ihania vinkkejä markkinointiin ja kuumia ideoita asiakkaittesi lahjantamiseksi!
Mekin vihaamme roskapostia.
HALUATKO TIEDON
UUSISTA PODCASTEISTAMME
SUORAAN SÄHKÖPOSTIISI?
Älä missaa yhtään jaksoa vaan saa tietoa niistä suoraan sähköpostiisi!
Ituhihihlulit ilman hörhöilyä -podcast
OSALLISTU ARVONTAAN
TILAAMALLA UUTISKIRJEEMME
Arvomme joka kuukausi uusien tilaajien kesken 74€ arvoisen tuotepaketin. Saat mujeva tietoa, pöljiä tarjouksia ja pääset välittömästi salaiselle tarjoussivullemme.
Mekin vihaamme roskapostia.
HALUATKO TIEDON
UUSISTA ARTIKKELEISTA
SUORAAN SÄHKÖPOSTIISI?
Älä missaa yhtään blogijuttua vaan tilaa ne sähköpostiisi!
Mekin vihaamme roskapostia.
Tarjous voimassa vain hetken, paina nappia pian!
ÄLÄ MENE VIELÄ!
HALUAISITKO MUISTAA ÄITIÄSI?
Näillä opeilla onnistut!
ÄLÄ MENE VIELÄ!
TÄYDELLINEN KERKKÄOPAS SAATAVILLA