Tämä resepti on jäänyt jostain syystä julkaisematta viime vappuna, mutta koska on niin rautainen meininki ja super hyvä idea, niin nyt sitten tänne blogiinki julkaisuun. Huomiona, että MUSTIKKA- JA PUOLUKKAJAUHEIDEN pakkaukset NÄYTTÄVÄT NYKYÄÄN ERILAISELTA 🤗
AW:n kokeileva keittiö valmisti tänä vappuna perinteisten munkkien sijaan trendikkäitä churroja. AW-twistillä tottakai! Ihan kommelluksiltakaan ei vältytty (normi homma). Videon tästäkin häsellyksestä löydät reseptin alta.
Churrot:
n. 15 kpl
2 ½ dl vettä
100 g voita
1 rkl sokeria
n. 1/4 tl suolaa
2 ½ dl vehnäjauhoja
2 kananmunaa
2 tl raastettua sitruunan kuorta
Kiehauta vesi, voi, sokeri ja suola. Lisää mukaan vehnäjauho ja sekoita kunnes taikina menee pallomaiseksi. Lisää jäähtyneeseen taikinaan kevyesti sekoitetut kananmunat ja sitruunan kuori. Laita taikina pursottimeen.
Paista churrot litrassa kuumaa öljyä (noin 170 astetta) ja pyöräytä niitä sen jälkeen halutessasi kaneli-sokeri seoksessa.
Villiyrttilevike siankärsämöstä, ruohosipulista ja kuusenkerkkäjauheesta. Fiilistelin kesän viimeisimpiä auringonsäteitä ja valmistin vegeyrttilevitteen. Todella helppo resepti, mihin voit vielä lisätä ripauksen Read more
Kärsitäänkö teidän perheessänne silmätulehduksista? Tässä lempiyrttini sarjan osassa käsittelen silmäruohon, joka on ollut meidän perheen pelastus mm. silmätulehduksien aikana. Videossa Read more
Katjan keittiökikat jatkuu hieman ”mutkikkaimmilla” resepteillä. Kevään tullen keho on käyttänyt monet voimavaransa kaamoksesta selvitäkseen ja keväisin tuleekin monesti kummia mielihaluja. Mulla tulee monesti tarve syödä kanamunia, idättää ituja ja vetää kaikkea vihreää. Joo, ihme himotuksia! Erillaiset viherjauheet on hyvä keino tyydyttää kehon puutostiloja ja Arctic Warriorsiltahan löytyy kaksi super […]
Taas on se aika vuodesta, kun porukka odottaa malttamattomana Black Friday tarjouksia. Myös kritiikkiä kuulee tästä hullusta kulutusjuhlasta. Olemme aikaisemminkin osallistuttu tähän myyntitapahtumaan ja niin teemme myös tänä vuonna, saimmepa siitä kritiikkiä taikka emme. Haluaisin kuitenkin hieman aukaista meidän motiivia osallistua tapahtumaan. Ensinnäkin Black Friday on ollut meille aina yksi […]
Olen elämäni aikana kohdannut monia mahtavia ja vahvoja naisia, joille olen todella kiitollinen, että he ovat antaneet minulle tavalla tai toisella voimaa jaksaa eteenpäin omalla matkallani. Monen kanssa heistä olen saanut tehdä töitä yhdessä ja monet ovat olleet luonnontuotealan kehittymisen kannalta todella tärkeitä. Kaikkia elämäni supernaisia, joita on monia myös tämän […]
Makua puuroon, jogurttiin, smoothieen tai leivontaan. Lapin puhdas luonto, pitkät valoisat kesäpäivät ja viileät kasvuolosuhteet vaikuttavat marjojen sisältämien ravinteiden määrään.
Parhaan kokemuksen tarjoamiseksi käytämme teknologioita, kuten evästeitä, tallentaaksemme ja/tai käyttääksemme laitetietoja. Näiden tekniikoiden hyväksyminen antaa meille mahdollisuuden käsitellä tietoja, kuten selauskäyttäytymistä tai yksilöllisiä tunnuksia tällä sivustolla. Suostumuksen jättäminen tai peruuttaminen voi vaikuttaa haitallisesti tiettyihin ominaisuuksiin ja toimintoihin.
Toiminnalliset
Aina aktiivinen
Tekninen tallennus tai pääsy on ehdottoman välttämätön oikeutettua tarkoitusta varten, joka mahdollistaa tietyn tilaajan tai käyttäjän nimenomaisesti pyytämän palvelun käytön, tai yksinomaan viestinnän välittämiseksi sähköisen viestintäverkon kautta.
Asetukset
Tekninen tallennus tai pääsy on tarpeen laillisessa tarkoituksessa sellaisten asetusten tallentamiseen, joita tilaaja tai käyttäjä ei ole pyytänyt.
Tilastot
Tekninen tallennus tai pääsy, jota käytetään yksinomaan tilastollisiin tarkoituksiin.Tekninen tallennus tai pääsy, jota käytetään yksinomaan anonyymeihin tilastollisiin tarkoituksiin. Ilman haastetta, Internet-palveluntarjoajasi vapaaehtoista suostumusta tai kolmannen osapuolen lisätietueita pelkästään tähän tarkoitukseen tallennettuja tai haettuja tietoja ei yleensä voida käyttää tunnistamaan sinua.
Markkinointi
Teknistä tallennustilaa tai pääsyä tarvitaan käyttäjäprofiilien luomiseen mainosten lähettämistä varten tai käyttäjän seuraamiseksi verkkosivustolla tai useilla verkkosivustoilla vastaavia markkinointitarkoituksia varten.