Onko teillä marjajauheita? – vieraileva kirjoittaja Tuija Kauppinen

Marjajauheita pohjoisesta, luomu

Kirjoittaja

,

Tähän asti olemme vastanneet tähän kysymykseen ei. Mutta sitten päätimme tehdä asialle jotain, koska haluamme kuunnella asiakkaidemme toiveita.

Eli saammeko esitellä: MUSTI-mustikkajauhe ja PUOLU-puolukkajauhe.

Blääh, ettekö mitään innovatiivisempaa keksineet, kuulemme jonkun huokaavan. Annahan kun kerromme:

Olemme koko olemassa olomme ajan painiskelleet sen kanssa, että ihmiset eivät tiedä, mitä hitsinpimpulaa meidän tuotteillamme oikein tehdään ja mitä niissä käytetyt yrtit ovat. Halusimme tehdä tuotteen, joka on tuttu ja helppo käyttää: avaat purkin, otat teelusikallisen marjajauhetta ja ripottelet sitä jogurttiin, puuroon, smoothieen tai vaikkapa jäätelöön. Sopii koko perheelle, musti mukaan lukien.

No nyt joku siellä kommentoi, että kaikkihan kerää itse omat marjansa metsästä. No kun ei kerää. Kaikilla ei ole siihen aikaa, kiinnostusta tai mahdollisuutta. Ja joskus tutut marjamättäät ammottavat tyhjyyttään, niin kuin tänä vuonna monelle kävi puolukan tai hillan kanssa.

Kokonaista marjaa pohjoisesta, luomusertifikaatilla

Suomeen tuodaan marjoja mm. Puolasta. Halusimme tuoda markkinoille tuotteen, jonka raaka-aineet on kerätty puhtaista, luomusertifioiduista pohjoisen metsistä ja jonka kuivausprosessi on niin hellävarainen, että jauheen maku, väri ja aromi räjäyttää tajunnan ja ravinteet ovat tallella. Jauhe on valmistettu kokonaisesta marjoista eikä mistään jämäaineksista.

Jauheet on pakattu tummaan Mironin lasipurkkiin, joka on purkkien Rolls-Royce. Tummassa purkissa sinetöidyn kannen alla nuo edellä mainitut maku, väri, aromi ja ravinteet säilyvät parhaiten. Teelusikallisessa marjajauhetta on kourallinen tuoreita marjoja.

Mitään keinotekoisilla lisä-/täyte-/säilöntä-/aromiaineilla tai sokerilla tuunattua schaibaa emme suostuneet tekemään, mutta jos 100 % luonnollinen luomumarjajauhe maistuu, niin tervetuloa testaamaan I Love Me -messuille tai verkkokauppaamme.

PS. Joululahjavinkki: Laitoimme MUSTIn ja PUOLUn KERKÄn rinnalle tyylikkääseen ekologiseen lahjapakkaukseen, syntyi Pohjoisen luonnon kova kolmikko!

Tilaa tämän blogin jutut suoraan sähköpostiisi. Muistathan vahvistaa vielä tilauksesi saamastasi sähköpostista!

Tilaa tarjouskirjeemme!

Tarjouskirjeessämme mukana mm. legendaarinen Pölöjätarjous, joka on jotain – no aivan pölöjöä. Samalla pääset salaiselle tarjoussivullemme.

Tilaa tarjouskirje tästä.Saatat olla kiinnostunut myös

Luomukeruualue
Blogi | Yrtit

Kun keruuluomualue Lapin metsistä vietiin

Meillä on tällä hetkellä kaksi virallisesti sertifioitua luomuraaka-ainetta. Kuusenkerkkä ja mustikkajauhe. Olemme siis rekisteröitynyt luomutoimija. Kaikki viljeltävät yrttimme – väinönputki, ruusujuuri ja nokkonen – kasvatetaan luomulaatuisesti, mutta virallista sertifikaattia meillä ei vielä niille ole. Saamme tällä hetkellä usealta viljelijältä raaka-aineita ja se tarkoittaisi, että kaikkien viljelijöiden pitäisi olla luomuvalvontajärjestelmässä. Tähän toki […]

Biohacker Summit 2017 – arktisten sotureiden silmin
Blogi | Yrtit

Biohacker Summit 2017 – arktisten sotureiden silmin

Lokakuussa oltiin Tuijan kanssa Biohacker Summitissa Helsingissä. Sieltä sain kuvailtua hieman videonpätkää tunnelmista ja ja meidän osastolta. Kaikkein parastaviikonlopussa oli ehdottomasti ihmiset ja keskustelut, sekä super inspiroiva tapahtumailmapiiri. Opin paljon uutta koko biohakkerointi termistä ja kenties siitäkin vielä teen joku päivä jotain postausta, kun vaan itsekkin pääsen asian sisälle paremmin. […]

tiesitkö että ensitilaajan

etuihin kuuluu

ilmainen toimitus?

tiesitkö että ensitilaajan

etuihin kuuluu

ilmainen toimitus?