Kuinka valmistetaan kuusenkerkkälatte?

Kerkkälatte maistuu ihanalta!

Kirjoittaja

, ,

Postitonttukin tarvitsee välillä taukoja ja mikäs sen ihanampaa, kuin kupillinen kuumaa kerkkälattea! Kerron videolla miten valmistaa tämä trendijuoma ja mitä vaikutuksia kerkällä on.

Huomioithan, että jos haluat säilyttää hunajan ja kerkän vaikuttavat aineet parhaiten, niin lisää ne vasta jäähtyneeseen noin 40 astetta tai alle olevaan maitoon.

Voit lukea kerkkälatten reseptin myös reseptisivultamme.

Saatat olla kiinnostunut
Viisi ihanaa naista, jotka ovat inspiroineet elämääni
Katja Misikangas ja Marja-Leena Merkkiniemi

Olen elämäni aikana kohdannut monia mahtavia ja vahvoja naisia, joille olen todella kiitollinen, että he ovat antaneet minulle tavalla tai Read more

Vapun roilokkaimmat munkit!

Vappu tulee ja sitä myötä munkit ja simakin! Me täällä AW:n tiimissä saadaan aina välillä uusia ideoita ja niin kävi Read more

Vappuchurroja AW:n twistillä

Tämä resepti on jäänyt jostain syystä julkaisematta viime vappuna, mutta koska on niin rautainen meininki ja super hyvä idea, niin Read more

Uudet tuotteet alennus bundlessa!

Kuten moni on jo huomannut, meille on tullut kaksi uutta tuotetta: Nokkonen & siniset marjat sekä Nokkonen & punaiset marjat. Read more

Tiktok live 31.10 torstaina klo 13:00

Moni onkin jo löytänyt meidät myös Tiktokin puolelta. Jos et vielä seuraa meitä siellä, niin kipin kapin ottaan meidän tili Read more

Superhelppo yrttilevike – Katjan keittiökikat osa 3
Siankärsämö

Villiyrttilevike siankärsämöstä, ruohosipulista ja kuusenkerkkäjauheesta. Fiilistelin kesän viimeisimpiä auringonsäteitä ja valmistin vegeyrttilevitteen. Todella helppo resepti, mihin voit vielä lisätä ripauksen Read more



Saatat olla kiinnostunut myös

Luomukeruualue
Blogi | Yrtit

Kun keruuluomualue Lapin metsistä vietiin

Meillä on tällä hetkellä kaksi virallisesti sertifioitua luomuraaka-ainetta. Kuusenkerkkä ja mustikkajauhe. Olemme siis rekisteröitynyt luomutoimija. Kaikki viljeltävät yrttimme – väinönputki, ruusujuuri ja nokkonen – kasvatetaan luomulaatuisesti, mutta virallista sertifikaattia meillä ei vielä niille ole. Saamme tällä hetkellä usealta viljelijältä raaka-aineita ja se tarkoittaisi, että kaikkien viljelijöiden pitäisi olla luomuvalvontajärjestelmässä. Tähän toki […]

Maitohorsman kukkako syötävää? Lempiyrtit osa 1.
Yrtit | Blogi

Maitohorsman kukkako syötävää? Lempiyrtit osa 1.

Kaikki aina höösää hullun lailla alkukesästä villiyrttien parissa. Monella kuitenkin into lopahtaa kesän mittaan tai versojen lisäksi ei oikein tiedä, mitä voisi käyttää. Mie aattelin tekasta pikku sarjan videoita, missä esittelen omia lemppari kasveja, joita keräilen aina talven varalle. Ja tietty myös kesälläki käyttöön. Ensimmäisenä esittelen maitohorsman kukan, joka on […]

Katja Misikangas, kansanparantajan perillinen
Blogi | Elämä Lapissa | Yrtit

Kansanparantajan perillinen -blogi

Tuotepäällikkömme Katja Misikangas on imenyt yrttitietouden äidinmaidosta. Hän kuuluu kuuluisaan yrttisukuun, jossa yrttejä on käytetty satojen vuosien ajan. Blogissa Katja kertoo Lapin yrteistä ja elämästä pienessä lappilaisessa kylässä Narkauksessa. Tilaa blogin jutut suoraan sähköpostiisi Katja on tuotepäällikkömme ja yrityksemme perustaja, mutta tässä blogissa kerrotut asiat edustavat hänen omaan henkilökohtaista näkemystään. […]

Tiesitkö että ensitilaajan etuihin kuuluu ilmainen toimitus?

Ostoskori0
There are no products in the cart!