Ostoskorisi on tyhjä!
Kerkkä
-
Vapun roilokkaimmat munkit!
Vappu tulee ja sitä myötä munkit ja simakin! Me täällä AW:n tiimissä saadaan aina välillä uusia ideoita ja niin kävi myös näin vapun alla, kun alettiin simaa ja munkkeja valmistamaan. Mietittiin, että “hmmm… saisikohan perinteisiin resepteihin tuotua jotain…
-
Kuinka valmistetaan kuusenkerkkälatte?
Postitonttukin tarvitsee välillä taukoja ja mikäs sen ihanampaa, kuin kupillinen kuumaa kerkkälattea! Kerron videolla miten valmistaa tämä trendijuoma ja mitä vaikutuksia kerkällä on. Huomioithan, että jos haluat säilyttää hunajan ja kerkän vaikuttavat aineet parhaiten, niin lisää ne vasta…
-
Kuusenkerkkä-raakasuklaa
Innostuin pitkästä aikaa tekemään raakasuklaata. Se ei ole laisinkaan niin hankalaa, kuin monet kuvittelevat. Varsinkin, jos tekee samalla tapaa kuin minä, elikkäs vähän fiiliksen mukaan ja soveltaen. Loppupeleissä aineksiakaan ei tarvitse olla miljoonaa erillaista, vaan helposti pääset eteenpäin…
-
Kuinka käyttää Kerkkää ja Virkkua – Katjan keittiökikat osa 2
Katjan keittiökikat jatkuu hieman “mutkikkaimmilla” resepteillä. Kevään tullen keho on käyttänyt monet voimavaransa kaamoksesta selvitäkseen ja keväisin tuleekin monesti kummia mielihaluja. Mulla tulee monesti tarve syödä kanamunia, idättää ituja ja vetää kaikkea vihreää. Joo, ihme himotuksia! Erillaiset viherjauheet…