Innostuin pitkästä aikaa tekemään raakasuklaata. Se ei ole laisinkaan niin hankalaa, kuin monet kuvittelevat. Varsinkin, jos tekee samalla tapaa kuin minä, elikkäs vähän fiiliksen mukaan ja soveltaen. Loppupeleissä aineksiakaan ei tarvitse olla miljoonaa erillaista, vaan helposti pääset eteenpäin vaikka pelkästään kaakaovoilla, raakakaakaojauheella ja hunajalla. Tietysti pikku mausteilla saat suklaaseen erillaista suutuntumaa ja makuja totta kai! Itse tykkään pimpata suklaata esimerkiksi yrteillä.
Tällä kertaa mie käytin himpun kaakaomassan jämää, kaakaovoita, raakakaakaojauhetta, hunajaa ja himppusen suolaa. Kerkkää käytin mausteena ja voitkin katsoa videolta kuinka sen suklaaseen lisäsin. Tärkeintä on olla kuumentamatta seosta liikaa, eli haudekattila käyttöön. Pelkkä kaakaovoin sulaminen riittää. Periaatteena on, että kaakaovoi tekee pohjan ja maustat sen sitten oman maun mukaan. Kaakaovoin lisäksi voit laittaa myös hieman kookosöljyä, mutta silloin suklaasta tulee tottakai hieman pehmeämpi, eikä välttämättä pysy hyvin koossa huoneen lämmössä. Eli ei muuta kuin kokeilemaan ja muistakaa maistella!
Villiyrttilevike siankärsämöstä, ruohosipulista ja kuusenkerkkäjauheesta. Fiilistelin kesän viimeisimpiä auringonsäteitä ja valmistin vegeyrttilevitteen. Todella helppo resepti, mihin voit vielä lisätä ripauksen Read more
Olemme saaneet palautetta uusien pakkauksien englanninkielen painotuksesta. Tokihan etiketistä myös suomen kieltä löytyy, mutta painotus uusissa on tosiaan ollut englannin kieli.Nyt toiveitanne on kuultu ja uudet suomen kieliset pakkaukset ovat piakkoin tulossa suomikauppaan. Jippii! Haluamme palvella teitä entistä paremmin ja jatkossa suomenpuolen verkkokaupasta löytyy suomenkielen painotteiset pakkaukset ja englanninkieliseltä verkkokaupan puolelta enkkupakkaukset. Tästä […]
Tuotepäällikkömme Katja Misikangas on imenyt yrttitietouden äidinmaidosta. Hän kuuluu kuuluisaan yrttisukuun, jossa yrttejä on käytetty satojen vuosien ajan. Blogissa Katja kertoo Lapin yrteistä ja elämästä pienessä lappilaisessa kylässä Narkauksessa. Tilaa blogin jutut suoraan sähköpostiisi Katja on tuotepäällikkömme ja yrityksemme perustaja, mutta tässä blogissa kerrotut asiat edustavat hänen omaan henkilökohtaista näkemystään. […]
Parhaan kokemuksen tarjoamiseksi käytämme teknologioita, kuten evästeitä, tallentaaksemme ja/tai käyttääksemme laitetietoja. Näiden tekniikoiden hyväksyminen antaa meille mahdollisuuden käsitellä tietoja, kuten selauskäyttäytymistä tai yksilöllisiä tunnuksia tällä sivustolla. Suostumuksen jättäminen tai peruuttaminen voi vaikuttaa haitallisesti tiettyihin ominaisuuksiin ja toimintoihin.
Toiminnalliset
Aina aktiivinen
Tekninen tallennus tai pääsy on ehdottoman välttämätön oikeutettua tarkoitusta varten, joka mahdollistaa tietyn tilaajan tai käyttäjän nimenomaisesti pyytämän palvelun käytön, tai yksinomaan viestinnän välittämiseksi sähköisen viestintäverkon kautta.
Asetukset
Tekninen tallennus tai pääsy on tarpeen laillisessa tarkoituksessa sellaisten asetusten tallentamiseen, joita tilaaja tai käyttäjä ei ole pyytänyt.
Tilastot
Tekninen tallennus tai pääsy, jota käytetään yksinomaan tilastollisiin tarkoituksiin.Tekninen tallennus tai pääsy, jota käytetään yksinomaan anonyymeihin tilastollisiin tarkoituksiin. Ilman haastetta, Internet-palveluntarjoajasi vapaaehtoista suostumusta tai kolmannen osapuolen lisätietueita pelkästään tähän tarkoitukseen tallennettuja tai haettuja tietoja ei yleensä voida käyttää tunnistamaan sinua.
Markkinointi
Teknistä tallennustilaa tai pääsyä tarvitaan käyttäjäprofiilien luomiseen mainosten lähettämistä varten tai käyttäjän seuraamiseksi verkkosivustolla tai useilla verkkosivustoilla vastaavia markkinointitarkoituksia varten.