Ostoskorisi on tyhjä!
Tiesitkö että ensitilaajan etuihin kuuluu ilmainen toimitus?
Kuusenkerkkien keruuaika on parhaimmillaan. Kerkän maku on yksi kasvimaailman ihanimmista, nimittäin se maistuu ihanan raikkaalta ja jopa hieman sitrusmaiselta. Se soveltuukin monenlaiseen ruuanlaittoon niin jälkkäreistä riistaruokaan. Tekasin helpon vain neljän raaka-aineen (paitsi, että mun smoothieseen tupsahti lopulta kuusi…
Vappu tulee ja sitä myötä munkit ja simakin! Me täällä AW:n tiimissä saadaan aina välillä uusia ideoita ja niin kävi myös näin vapun alla, kun alettiin simaa ja munkkeja valmistamaan. Mietittiin, että “hmmm… saisikohan perinteisiin resepteihin tuotua jotain…
Etkö tykkää kanelista tai haluaisitko jotain uutta pirtsakkaa pullantuoksuiseen keittiöösi. Kokeileppas näitä ihania kerkkäkorvapuusteja, jossa kaneli korvataan KERKKÄ- kuusenkerkkäjauheella. Taikina: 5 dl maitoa 50g hiivaa 1 kanamuna 1dl sokeria 1rkl kaardemummaa (tai tuplat tai triplat 😉 1 1/2…
Olin vastikkään Hyödynnä metsän luonnontuotteet- seminaarissa puhumassa kuusenkerkän keräämisestä metsänomistajan näkövinkkelistä. Olin erittäin positiivisesti yllättynyt, koska koko 150 hengen seminaaritila oli tupaten täynnä ja enemmänkin olisi ollut porukkaa tulossa, mutta tila ei antanut enempään periksi. Tapahtuman suosio yllätti…
Meillä on tällä hetkellä kaksi virallisesti sertifioitua luomuraaka-ainetta. Kuusenkerkkä ja mustikkajauhe. Olemme siis rekisteröitynyt luomutoimija. Kaikki viljeltävät yrttimme – väinönputki, ruusujuuri ja nokkonen – kasvatetaan luomulaatuisesti, mutta virallista sertifikaattia meillä ei vielä niille ole. Saamme tällä hetkellä usealta viljelijältä…
Kuinka valmistan herkullisen, pikkusen pimpatun kerkkälaten juhlapyhiin tai vaikka mettäreissulle. Tilaa lisää tämän blogin jutut suoraan sähköpostiisi Tilaa tarjouskirjeemme! Tarjouskirjeessämme mukana mm. legendaarinen Pölöjätarjous, joka on jotain – no aivan pölöjöä. Samalla pääset salaiselle tarjoussivullemme. Tilaa tarjouskirje tästä.…
Jotta me saadaan tuhansia kiloja kerättyä kerkkää parissa viikossa, pitää hyvät keruupaikat kartottaa hyvissä ajoin. Käytiin katsastaan Ellun mettä Tervolassa. Ja mitäköhän tästäki reissusta opittiin… Ei ole kuusenkerkän keruu aina niin helppoa. Katso hupaisa video! Saatat olla kiinnostunut…
Postitonttukin tarvitsee välillä taukoja ja mikäs sen ihanampaa, kuin kupillinen kuumaa kerkkälattea! Kerron videolla miten valmistaa tämä trendijuoma ja mitä vaikutuksia kerkällä on. Huomioithan, että jos haluat säilyttää hunajan ja kerkän vaikuttavat aineet parhaiten, niin lisää ne vasta…
Villiyrttilevike siankärsämöstä, ruohosipulista ja kuusenkerkkäjauheesta. Fiilistelin kesän viimeisimpiä auringonsäteitä ja valmistin vegeyrttilevitteen. Todella helppo resepti, mihin voit vielä lisätä ripauksen suolaa, jos makunystyrät sitä vaativat. Kauralevitteen siasta voit käyttää myös voita tai vaikka ranskankermaa. Ei muuta kun rohkeasti…
Innostuin pitkästä aikaa tekemään raakasuklaata. Se ei ole laisinkaan niin hankalaa, kuin monet kuvittelevat. Varsinkin, jos tekee samalla tapaa kuin minä, elikkäs vähän fiiliksen mukaan ja soveltaen. Loppupeleissä aineksiakaan ei tarvitse olla miljoonaa erillaista, vaan helposti pääset eteenpäin…
Katjan keittiökikat jatkuu hieman “mutkikkaimmilla” resepteillä. Kevään tullen keho on käyttänyt monet voimavaransa kaamoksesta selvitäkseen ja keväisin tuleekin monesti kummia mielihaluja. Mulla tulee monesti tarve syödä kanamunia, idättää ituja ja vetää kaikkea vihreää. Joo, ihme himotuksia! Erillaiset viherjauheet…
Katjan keittiökikkasarjassa kerron helppoja tapoja käyttää mm. Arctic Warriorsin superfoodeja ihan normaalissa arjessa. Ensimmäinen kikka on todella helppo toteuttaa meidän mahtavalla Kerkkä- jauheella. Tällä jauheella lumoat vaikka yllätysvieraat makumatkalle lapin metsän syövereihin. Saatat olla kiinnostunut Viisi ihanaa…
Tiesitkö että ensitilaajan etuihin kuuluu ilmainen toimitus?