Osastot: , ,

Tutustumistarjous- shottisetti

Shottilajitelma. Sinni- ja Mahti shotit poistuvat valikoimista ja tuotettaa myydään niin kauan, kuin varastoa riittää.
(188 arvostelua)
12.00 

Luotettavat ja helpot maksutavat

Arctic Warriorsin ensimmäiset markkinoille tulleet tuotteet shottisettinä. Näitä myydään niin kauan, kuin varastoa riittää. Mahti- ja Sinni shotit poistuvat valikoimista.

Mikäli haluat, että toimitamme setin suoraan ystävällesi, voit pyytää meitä kirjoittamaan mukaan henkilökohtaisen viestin. Kirjoita viesti tilauksen kommenttikenttään. Muista myös valita ”toimitus eri osoitteeseen?” kassalla.
HUOM! Jos haluat ilahduttaa useampaa ystävääsi, teethän jokaisesta oman tilauksensa.

Paino 0.001 kg (kilogramma)
Ainesosat

Katso tarkka sisällysluettelo ko. tuotteiden kohdalta.

Annostus

Katso annostus ko. tuotteiden kohdalta.

Käyttö

Shotit nautitaan sellaisenaan taittamalla keskeltä kahtia. Voit myös sekoittaa shotin esim. teehen, smoothieen, maustamatomaan jogurttiin tai puuroon.

Alkuperä

Suomi

Lisätiedot

Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.
Doseringen för inte överskridas. Förvaras oåtkomlligt för barn. Kosttillskott bör inte användas ett alternativ till en varierad kost och sunda matvanor.

Kilohinta

173,90€ / kg

Onko tuotteiden käytölle jotain rajoituksia?

Vaikka tuotteemme ovat yleisesti ottaen turvallisia, suosittelemme noudattamaan pakkauksessa ilmoitettua suositeltua päiväannosta ja huomioimaan muutamia tuotteita koskevat erityissuositukset:

  • Ruusujuuri: Ei suositella käytettäväksi raskauden aikana, akuutissa verenpainetaudin tai reuman vaiheessa oleville henkilöille tai henkilöille, joilla on todettu kilpirauhasen liikatoimintaa.
  • Kuusenkerkkä: Saattaa aiheuttaa hartsiensa vuoksi oireita hartsiallergikoille.
  • Hunajatuotteet: Ei suositella alle vuoden ikäisille.

Olen vahvasti allerginen. Voinko käyttää tuotteita?

Olemme yksilöitä ja jos tiedät olevasi herkkä, suosittelemme aloittamaan tuotteiden testaamisen varovaisesti. Yleensä esimerkiksi siitepölyallergikot eivät saa oireita tuotteistamme, vaan päinvastoin saattavat saada niistä apua allergiaoireisiinsa. Aloita pienillä määrillä ja tarkastele tuntemuksiasi.

Voiko lapseni syödä tuotteitanne?

Arctic Warriorsin tuotteet ovat turvallisia myös perheen pienimmille. Ota kuitenkin huomioon lapsesi ikä ja koko tuotteita annostellessasi.

Miksi käytätte kasviglyserolia osassa tuotteitanne? Mistä se on peräisin?

Kasviglyseroli on loistava sekä vesi- että rasvaliukoisia aineita liuottava uutosaine, joka mahdollistaa Lapin yrttien tärkeiden ainesosien tuomisen kuluttajalle helposti nautittavaan muotoon. Kasviglyserolimme tulee luomulaatuisena EU-alueelta ja se on sekä luomulaatuista että palmuöljytöntä.

Lisätietoa kasviglyserolista.

Täytyykö tuotteita syödä joka päivä ja jatkuvasti, jotta ne vaikuttavat?

Säännöllinen käyttö takaa parhaat tulokset. Ruusujuuren ja väinönputken kohdalla on kuitenkin hyvä pitää välillä lyhyitä taukoja, jotta vältetään toleranssin kehittyminen ja annostuksen jatkuva kasvattaminen.

Marjojen kulutuksella ei ole rajoituksia.

Onko tuotteilla parasta ennen -päivämäärää?

Kyllä. Se löytyy myyntipakkauksen pohjasta ja yksittäispakkausten reunalta.

Kasviglyseroli pitää eliksiirimme tuoreina pitkiä aikoja ilman, että meidän tarvitsee lisätä niihin erillisiä säilöntäaineita. Pakastekuivattu kerkkä ja kuivatut marjajauheet säilyvät nekin hyvin, kunhan ne säilytetään kuivassa ja huoneenlämmössä.

Suurin osa tuotteistamme on täysin käyttökelpoisia parasta ennen -päiväyksensä jälkeenkin.

Puhti-hunajashotti on kovettunut enkä saa sitä ulos pakkauksesta. Onko se pilalla?

Koska emme halua lisätä hunajaan ylimääräisiä aineita tai käsitellä sitä kuumentamalla, ennemmin tai myöhemmin hunaja kiteytyy. Jos näin käy, voit pitää shottia hetken lämpimässä vedessä tai lämmittää ja puristella sitä käsien välissä, jolloin se pehmenee. Kovettuminen ei pilaa tuotetta.

188 arviota tuotteelle Tutustumistarjous- shottisetti

4,6 Arvostelu
1-5 187:n arvosteluista
  1. Helppoja olla laukussa ja voi ottaa koska vaan.

  2. Maut olivat yllättäviä, mutta eivät mitenkään pahoja. Menee ehkä hetki niihin tottua. Hyvä setti kun pääsi maistelemaan pikkurahalla tuotteita.

  3. Mahdotonta arvostella, koska lähetys ei koskaan saapunut perille. 🙁

  4. Ihana lahja

  5. Todella hyvä tapa tutustua tuotteisiin. Kovamuovipakkaus muiden kuin kuuserkerkän kohdalla arvelluttaa melkoisesti…:)

Lisää arvostelu
Tutustumistarjous- shottisetti Tutustumistarjous- shottisetti
Arvostelu*
0/5
* Luokitus on pakollinen
Arvostelusi
* Arvostelu on pakollinen
Nimi
* Nimi vaaditaan

Liity uutiskirjeen tilaajaksi SAAT -10% ALENNUSKOODIN!

"*" näyttää pakolliset kentät

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.