Kotimaiset yrityslahjat Lapin luonnosta

Etsitkö taatusti kotimaista yrityslahjaa tai tavanomaisuuden yläpuolella olevaa kokoustarjottavaa, joka herättää vastaanottajan aistit ja viipyilee pitkään kielen päällä? Tee vaikutus Lapin luonnon mauilla!

 Yllätä yritysvieraasi, kiitä yhteistyökumppaniasi tai palkitse työntekijäsi vaikkapa vuoden Sinninä tai toimiston Mahtina. Tai entä jos korvaisit kokouspullat fiksummalla vaihtoehdolla?

Ostamalla yrityslahjat meiltä voit viestiä sidosryhmällesi tukevasi pienyrittäjyyttä ja suosivasi suomalaista Avainlippu-tuotetta. Tarvittaessa personoimme tuotteet juuri sinun tarpeitasi vastaavaksi. Tuotteita on saatavana myös englanninkielisin etiketein, joten ne sopivat myös kansainvälisille kohderyhmille.

Meillä oli oikein hyä möötte, juttu luisti ja kaikki sinnittelivät läpi tiiviin ohjelman hymyssä suin. Liekö tämän (SINNI-yrttishotti) ansiota?
Outokaira tuottamhan ry

“PUHTI-hunajayrttishotti oli tapahtumamme osallistujille mieleinen ja monet halusivat viedä niitä vielä lapsillekin. Hauska idea ja vähän erilainen kuin perussuklaaherkku messukassissa.”
Lappset Group

Jokaiselle yrityslahjatarjouksen pyytäneelle ilmainen tutustumispakettimme omaan käyttöön!

Lahjapakkaus, yrityslahjat

KERKKÄ. MUSTI, PUOLU Multipack

Tämä pohjoisen luonnon kova kolmikko on Suomen luontoa aidoimmillaan tyylikkäässä ekologisessa pakkauksessa! Kaikki jauheet ovat ovat todella intensiivisen värisiä ja aromikkaita. Etikettien pääkieli on englanti. Mikäli joku maku miellyttää toista enemmän, tuotteet on mahdollista tilata myös yksittäisinä tai omalla etiketillä.

Vinkki: Pidä toimistossasi aina muutama lahjapakkaus valmiina yllättäville matkoille tai vieraille. Kätevä paketti pysyy ehjänä ja voit kuljettaa sen myös käsimatkatavaroissa.

Arctic Warriors -yrttishotit

Yrttishottimme soveltuvat yrityslahjaksi oivallisesti myös täysin sellaisenaan. Shotteja voi käyttää joko yksittäisenä pikkulahjana tai antaa kerralla lahjaksi koko kymmenen paketin. Ne voi myös liittää yrityksestänne kertovaan korttiin tai flyeriin. Shotit soveltuvat oivasti myös tarjoiluksi neuvottelutiloihinne karkin tai keksien asemesta ja kevyinä niitä on helppo lähettää vaikkapa kirjekuoressa.

Vinkki: Hotelli Klaus K:ssa kokousasiakkaat saavat palaveripullan sijaan PUHTI-hunajayrttishotin. Näistä lähtökohdista on hyvä aloittaa menestyksekäs palaveri!

 

Yritysmyynti, yrityslahja, kokoustarjoilu
Yrityslahja omalla ulkoasulla

Arctic Warriors -yrttishotit

Kustomoimme yrityslahjanne halutessanne teidän brändinne näköiseksi. Esimerkiksi Koti Puhtaaksi -yritykselle olemme valmistaneet PUHTI-shotteja heidän omalla brändi-ilmeellään.

“Näistä kyl lämmin suositus. Asiakkaamme ovat Tykänneet ja palvelu sujui ku junan vessa.” CEO and Cleaner Saana Tyni, Koti Puhtaaksi Oy

Yrityslahja, kotimainen

Arctic Warriors-shottidisplayt

Pidä henkilökuntasi virkeänä lappilaisilla yrttishoteilla. Herätys tapahtuu kahdessa sekunnissa!

Vinkki: Pidä henkilökuntasi kahvihuoneessa aina saatavilla yrttishotteja. Saatavilla kätevissä displayssa suomeksi ja englanniksi. Mahdollisuus myös personoida laatikot yrityksesi ilmeen mukaan!

Personoidut shottikortit

Vahvista omaa viestiäsi asiakkaillesi lappilaisilla yrttishoteilla, jotka kiinnitetään juuri sinun tarpeitasi vastaavaan korttiin. Shotin väri ja/tai nimi vahvistaa viestiäsi.

Vinkki: Voit suunnitella kortin designin itse, me hoidamme painon ja shotin kiinnityksen. Tarvittaessa hoidamme koko homman avaimet käteen -periaatteella toiveidesi mukaan.

Kotimaiset yrityslahjat
Lahjakortti yritykselle

Arctic Warriors-lahjakortit

Palkitse työntekijäsi tai yhteistyökumppanisi Arctic Warriors -lahjakorteilla. Lahjakortit on saatavissa haluamillesi summille. Organisaatiollesi personoisuilla lahjakorteilla voi ostaa mitä tahansa Arctic Warriors-tuotteita meidän omasta verkkokaupastamme joko englanniksi tai suomeksi. Toimitukset koko maailmaan.

Vinkki: Jäikö lahjan ostaminen viime tippaan? Toimitamme halutessasi lahjakortit myös sähköpostitse vaikkapa suoraan lahjan saajalle haluamallasi viestillä.

Tilaa meiltä, pääset helpolla!

✔️Postitamme puolestasi sopivan saatteen kera
✔️Laitamme lahjapakettiin tarvittaessa
✔️Isommissa erissä (alkaen 100 kpl) personointi mahdollista
✔️Nopeat toimitukset
✔️Varmasti mieleenjäävä
✔️Tänä jouluna et voi olla käyttämättä kotimaista!

Yrityslahja Suomesta
Katja Misikangas

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Katja Misikangas, toimitusjohtaja
0400 391 656
katja.misikangas@arcticwarriors.fi

Jokaiselle yrityslahjatarjouksen pyytäneelle ilmainen tutustumispakettimme omaan käyttöön!

Lue raportti!

Saat selville, mitä valmistajat jättävät yleensä kertomatta.

ET IKINÄ USKO
MITÄ ON LUVASSA!
Tilaa uutiskirjeemme niin pääset erittäin salaiselle tarjoussivulle, mistä voit ostaa pikkurahalla tuotteitamme testiin tai ison annoksen superkäyttäjälle.
Mekin vihaamme roskapostia.
Tarjous voimassa vain hetken, paina nappia pian!
ÄLÄ MENE VIELÄ!
10% ALENNUSKUPONKI, LUNASTA HETI
ORDER OUR NEWSLETTER
AND GET ACCESS
TO A SECRET DISCOUNT PAGE
We know that you like it!
We hate spam.
HALUATKO IDEOITA
YRITYSLAHJOISTA JA
PARHAITA TARJOUKSIA?
Tilaa yrityskirjeemme! Saat ihania vinkkejä markkinointiin ja kuumia ideoita asiakkaittesi lahjantamiseksi!
Mekin vihaamme roskapostia.
HALUATKO TIEDON
UUSISTA PODCASTEISTAMME
SUORAAN SÄHKÖPOSTIISI?
Älä missaa yhtään jaksoa vaan saa tietoa niistä suoraan sähköpostiisi!
Ituhihihlulit ilman hörhöilyä -podcast
OSALLISTU ARVONTAAN
TILAAMALLA UUTISKIRJEEMME
Arvomme joka kuukausi uusien tilaajien kesken 74€ arvoisen tuotepaketin. Saat mujeva tietoa, pöljiä tarjouksia ja pääset välittömästi salaiselle tarjoussivullemme.
Mekin vihaamme roskapostia.
HALUATKO TIEDON
UUSISTA ARTIKKELEISTA
SUORAAN SÄHKÖPOSTIISI?
Älä missaa yhtään blogijuttua vaan tilaa ne sähköpostiisi!
Mekin vihaamme roskapostia.
Tarjous voimassa vain hetken, paina nappia pian!
ÄLÄ MENE VIELÄ!
HALUAISITKO MUISTAA ÄITIÄSI?
Näillä opeilla onnistut!
ÄLÄ MENE VIELÄ!
TÄYDELLINEN KERKKÄOPAS SAATAVILLA