Vuoden Luomutuote -kunniamaininta

Lappilaiselle kuusenkerkkäjauheelle kunniamaininta Vuoden Luomutuote -kilpailussa

Rovaniemeläisen Arctic Warriors Oy:n KERKKÄ-kuusenkerkkäjauhe on saanut kunniamaininnan Vuoden Luomutuote 2019 -kilpailussa. Palkinto jaetaan Luomuelintarvikepäivässä Finlandia-talossa keskiviikkona 2.10. klo 16.00

Luomuliiton järjestämässä kilpailussa kunniamaininnan ansainnut KERKKÄ-kuusenkerkkäjauhe tuo Lapin metsät ruokalautaselle.

Kuusenkerkät on todellista perinteistä suomalaista superfoodia, joka vastaa hyvin nykypäivän hyvinvointi- ja lähiruokatrendeihin. Uskomme, että palkitsemisen tuoma näkyvyys tekee tästä ulkomaisten superfoodien huumassa unohtuneesta villiyrtistä entistä tutumman suomalaisille, tuotepäällikkö Katja Misikangas iloitsee.

Kerkän raaka-aine on poimittu käsin Lapin puhtaista metsistä maaomistajien luvalla, mikä tuo metsänomistajille ja kerääjille lisätuloa. Kerkkien keruu lisää metsien monimuotoista hyödyntämistä.

– Kunniamaininnalla haluamme nostaa esille Suomen metsien vajaakäytetyt keruutuoteaarteet, joiden markkina etenkin luomusertifioituina kasvaa kansainvälisesti hurjaa vauhtia, kommentoi Luomuliiton elintarvike- ja keruuasiantuntija Jaana Elo.

Pakastekuivauksen ansiosta tuotteessa on tallella intensiivinen ja aito metsäinen tuoksu ja maku, jotka hurmasivat kilpailun tuomariston.

– Arvopohjamme mukaisesti tuote on 100 % luonnollinen eli siinä ei ole mitään lisättyä tai poisjätettyä. Jauhetta on helppo nakata sekaan ruokiin ja juomiin kuten trendikkääseen kuusenkerkkälatteen. Tuotteeseen ovat ihastuneet kuluttajien lisäksi monien huippuravintoloiden keittiömestarit, kertoo myynti- ja markkinointipäällikkö Tuija Kauppinen.

Luomuliitto palkitsee kiinnostavimmat luomutuotteet vuosittain. Valintaan vaikuttavat tuotteen maun ja pakkauksen lisäksi sen uutuusarvo, innovatiivisuus ja kaupallinen potentiaali.

Palkintoraatiin kuuluvat Katja Tapio (valikoimajohtaja, S-ryhmä), Anni-Mari Syväniemi (toiminnanjohtaja, Ruokatieto Yhdistys ry), Timo Lepistö (keittiöpäällikkö, Finlandia-talo), Pauli Talvitie ja Jaana Elo.

Arctic Warriorsin kuusenkerkkäjauhe on aiemmin saanut kunniamaininnan Visit Finlandin Finrelax-kilpailussa, ja se on valittu viralliseksi Suomi 100 -tuotteeksi. Tuotetta on saatavilla kaupoista kautta maan.

Muut materiaalit www.arcticwarriors.fi/materiaalit

Lisätietoja:

Myynti- ja markkinointipäällikkö Tuija Kauppinen, 050 493 6573, tuija.kauppinen@arcticwarriors.fi
Tuotepäällikkö Katja Misikangas, 0400 391 656, katja.misikangas@arcticwarriors.fi

Arctic Warriors Oy lappilaisia luonnontuotteita jalostava yritys Rovaniemen Narkauksen kylältä. Yrityksellä on takanaan oma villiyrttien kerääjäverkosto, joka huolehtii siitä, että maailman villeimmät yrtit saadaan kaikkien tehosekoittimiin ja huulille. www.arcticwarriors.fi

 

ET IKINÄ USKO
MITÄ ON LUVASSA!
Tilaa uutiskirjeemme niin pääset erittäin salaiselle tarjoussivulle, mistä voit ostaa pikkurahalla tuotteitamme testiin tai ison annoksen superkäyttäjälle.
Mekin vihaamme roskapostia.
Tarjous voimassa vain hetken, paina nappia pian!
ÄLÄ MENE VIELÄ!
10% ALENNUSKUPONKI, LUNASTA HETI
ORDER OUR NEWSLETTER
AND GET ACCESS
TO A SECRET DISCOUNT PAGE
We know that you like it!
We hate spam.
HALUATKO IDEOITA
YRITYSLAHJOISTA JA
PARHAITA TARJOUKSIA?
Tilaa yrityskirjeemme! Saat ihania vinkkejä markkinointiin ja kuumia ideoita asiakkaittesi lahjantamiseksi!
Mekin vihaamme roskapostia.
HALUATKO TIEDON
UUSISTA PODCASTEISTAMME
SUORAAN SÄHKÖPOSTIISI?
Älä missaa yhtään jaksoa vaan saa tietoa niistä suoraan sähköpostiisi!
Ituhihihlulit ilman hörhöilyä -podcast
OSALLISTU ARVONTAAN
TILAAMALLA UUTISKIRJEEMME
Arvomme joka kuukausi uusien tilaajien kesken 74€ arvoisen tuotepaketin. Saat mujeva tietoa, pöljiä tarjouksia ja pääset välittömästi salaiselle tarjoussivullemme.
Mekin vihaamme roskapostia.
HALUATKO TIEDON
UUSISTA ARTIKKELEISTA
SUORAAN SÄHKÖPOSTIISI?
Älä missaa yhtään blogijuttua vaan tilaa ne sähköpostiisi!
Mekin vihaamme roskapostia.
Tarjous voimassa vain hetken, paina nappia pian!
ÄLÄ MENE VIELÄ!
HALUAISITKO MUISTAA ÄITIÄSI?
Näillä opeilla onnistut!
ÄLÄ MENE VIELÄ!
TÄYDELLINEN KERKKÄOPAS SAATAVILLA