Vapise matcha, täältä tulee kuusenkerkkä! 17.10.2018

Lapin puhtaissa luomumetsissä kasvaneessa kuusenkerkässä on enemmän C-vitamiinia kuin appelsiinissa.

Arktiset kasvuolosuhteet ja kesällä vuorokauden läpeensä paistava keskiyönaurinko tekee Lapin kasveista poikkeuksellisen ravinteikkaita ja aromikkaita. Luonnonvarakeskus LUKE:n Arctic Fingerprint -hankkeessa on tutkittu kuusenkerkän C-vitamiinipitoisuutta. Lapissa kasvaneessa kerkässä on C-vitamiinia 70,9 mg / 100 g, kun taas appelsiinin vastaava on 50,1 mg / 100 g.

Kuusenkerkät ovat myös puhtaita. Maailman terveysjärjestö WHO:n mukaan Suomessa on maailman puhtain ilma. Erityisen puhdasta ilma on Lapissa. Maailman puhtain ilma on mitattu Pallaksen Sammaltunturilla. Lapin metsistä yli 99 % on luomua. Se on maailman suurin yhtenäinen luomukeruualue.

Kuusen vuosikasvaimet eli kerkät ovat perinteisesti antaneet ihmisille voimaa ja vitamiineja pitkän ja pimeän kaamosajan jälkeen. Kuusenkerkkää on käytetty kansanlääkinnässä hoitamaan mitä erilaisimpia vaivoja kihdistä ja vatsan väänteistä keuhkotautiin keripukkiin. Kuusenkerkät ovat kuusenpihkan ohella olleet perinteisesti yksi tärkeimmistä luonnonantimista suomalaisissa kotitalouksissa.

Kerkkä-latte

Helppokäyttöinen kuusenkerkkäjauhe

”Arctic Warriorsin – übermessevä kuusenkerkkäjauhe – huh huh! Sopii nyt loistavasti graavikalalle tai vaikka mustikka-saksanpähkinäsmuuttiin! Varoitus: supernamii ja saa sukat pyörimään jaloissa – Lapin taikaa that is!” Näin hehkuttaa villiyrtteihin erikoistunut keittiömestari Sami Tallberg.

Käsinpoimittu, 100 % lappilainen KERKKÄ-kuusenkerkkäjauhe hurmaa pelkällä tuoksullaan. Kuusenkerkät on poimittu käsin Lapin puhtaista, luomusertifioiduista metsistä maaomistajien luvalla. Pakastekuivauksen ansiosta jauheessa on säilynyt upea vihreä väri, tuoksu, aromi ja ravinteet.

Jauhemaisessa muodossa kuusenkerkkä on helppo, nopea ja vaivaton käyttää. Se antaa upean maun ja lisäbuustin ruokiin ja juomiin. KERKKÄ-kuusenkerkkäjauhe on todellista suomalaista superfoodia, jossa perinteet yhdistyvät 2000-luvun hyvinvointitrendeihin. Se on puhdasta, ravinnetiheää ja vegaania lähiruokaa.

Kotimainen yrityslahja

Tulevaisuuden ruokatrendit 2019 -raportin mukaan värikkäät lattejuomat ovat yksi tulevan vuoden trendijuomista. Kuusenkerkkälatte pieksää perussumpin ja japanilaisen matchalatten 6-0.

Tervetuloa maistamaan Arctic Warriorsin osastolle 7p108 I Love Me-messuille Helsingin messukeskuksessa 19.-21.10.2018!

Lisätietoja:
Tuija Kauppinen, Myynti- ja markkinointipäällikkö
tuija.kauppinen@arcticwarriors.fi
050 493 6573

Arctic Warriors Oy lappilaisia luonnontuotteita jalostava yritys Rovaniemen Narkauksen kylältä. Yrityksellä on takanaan oma villiyrttien kerääjäverkosto, joka huolehtii siitä, että maailman villeimmät yrtit saadaan kaikkien tehosekoittimiin ja huulille. www.arcticwarriors.fi

ET IKINÄ USKO
MITÄ ON LUVASSA!
Tilaa uutiskirjeemme niin pääset erittäin salaiselle tarjoussivulle, mistä voit ostaa pikkurahalla tuotteitamme testiin tai ison annoksen superkäyttäjälle.
Mekin vihaamme roskapostia.
Tarjous voimassa vain hetken, paina nappia pian!
ÄLÄ MENE VIELÄ!
10% ALENNUSKUPONKI, LUNASTA HETI
ORDER OUR NEWSLETTER
AND GET ACCESS
TO A SECRET DISCOUNT PAGE
We know that you like it!
We hate spam.
HALUATKO IDEOITA
YRITYSLAHJOISTA JA
PARHAITA TARJOUKSIA?
Tilaa yrityskirjeemme! Saat ihania vinkkejä markkinointiin ja kuumia ideoita asiakkaittesi lahjantamiseksi!
Mekin vihaamme roskapostia.
HALUATKO TIEDON
UUSISTA PODCASTEISTAMME
SUORAAN SÄHKÖPOSTIISI?
Älä missaa yhtään jaksoa vaan saa tietoa niistä suoraan sähköpostiisi!
Ituhihihlulit ilman hörhöilyä -podcast
OSALLISTU ARVONTAAN
TILAAMALLA UUTISKIRJEEMME
Arvomme joka kuukausi uusien tilaajien kesken 74€ arvoisen tuotepaketin. Saat mujeva tietoa, pöljiä tarjouksia ja pääset välittömästi salaiselle tarjoussivullemme.
Mekin vihaamme roskapostia.
HALUATKO TIEDON
UUSISTA ARTIKKELEISTA
SUORAAN SÄHKÖPOSTIISI?
Älä missaa yhtään blogijuttua vaan tilaa ne sähköpostiisi!
Mekin vihaamme roskapostia.
Tarjous voimassa vain hetken, paina nappia pian!
ÄLÄ MENE VIELÄ!
HALUAISITKO MUISTAA ÄITIÄSI?
Näillä opeilla onnistut!
ÄLÄ MENE VIELÄ!
TÄYDELLINEN KERKKÄOPAS SAATAVILLA