Arctic Warriorsin tuoteilme uudistuu, 10.3.2017

Arctic Warriors –tuotteiden visuaalinen ilme uudistuu. Uudistuksen taustalla on asiakkailta ja jälleenmyyjiltä saatu palaute. 

Koimme, että välittämämme viesti oli ristiriitainen. Pakkausten soturihahmot eivät puhutelleet tuotteiden kohderyhmää eivätkä välittäneet oikeanlaista kuvaa laadukkaista tuotteistamme. Huomasimme, että asiakkaitamme kiinnostaa aito tarina tuotteidemme taustalla keksittyjen soturihahmojen sijaan. Vaikka kuvitetut hahmot poistuvat visuaalisesta ilmeestä, soturimainen asenne tekemiseen jatkuu yhä kirkkaampana!

Brändiuudistus, jota on työstetty yhteistyössä rovaniemeläisen mainostoimisto Puiston kanssa, lähti liikkeelle viime syksynä lanseeratuista Kerkkä-kuusenkerkkäjauheesta ja Nokko-villinokkosenrouheesta.

Uudistuksen tavoitteena on ollut tuoda muita tuotteita lähemmäs näiden arktisten superfoodien tyyliä sekä selkeyttää etikettien viestiä, jotta asiakas tietää heti mitä on ostamassa.

Brändiuudistuksen myötä viestinnässämme ja pakkauksissamme painottuvat kotimaisuus, lappilaisuus, luonnollisuus, pohjoisen yrttien voima, tuotteiden helppokäyttöisyys ja funktionaalisuus. Meille myös tärkeä arvo on pitää Lappi elävänä ja olemme iloisia voidessamme työllistää paikallisista työvoimaa raaka-ainehankinnassa ja tuotannossa niin kotitilallamme Narkauksessa kuin muualla Lapissa.

Uudet tuotenimet

Samalla kun Puolustajan, Taistelijan ja Energian soturihahmot poistuvat pakkauksista, muuttuvat tuotteiden nimet seuraavasti: MahtiSinni ja Puhti.

Mahdissa on lappilaista lujuutta ja Puolustajan tavoin se vahvistaa vastustuskykyä ja pitää taudit loitolla. Sinnissä, joka auttaa kiireen ja paineen keskellä, on samaa soturillista sitkeyttä kuin Taistelijassa. Puhti antaa Energian tavoin luonnollista energiaa, jonka avulla jaksat painaa kuin poro tunturissa.

Tuotteiden sisältö on pysynyt samana Mahtia lukuun ottamatta. Olemme joutuneet poistamaan siitä pohjoisen maariantuoksuheinän sillä sen käyttö ei ole nykyisen lakitulkinnan mukaan sallittu.

Uudistus on nyt loppusuoralla. Shotit ja pullotetut eliksiirit saapuivat markkinoille maaliskuussa. Panostamme kevään aikana vahvasti markkinointiin ja medianäkyvyyteen. Uudet tuotekuvaukset ja kuvat löydät materiaalia sivuiltamme.

Saamamme palaute on ollut erittäin positiivista ja rohkaisevaa. Osoituksena siitä, että olemme oikealla tiellä on Kerkkä-kuusenkerkkäjauheen saama kunniamaininta Visit Finlandin tuotekehityskilpailussa sekä tuotteen saama virallinen Suomi 100 –tunnus #100hyvääsuomesta.

Tutustu koko valikoimaan. Kuulemme mielellämme sinunkin palautettasi vaikkapa sosiaalisen mediamme kautta!

Tilaa lehdistötiedotteemme suoraan sähköpostiisi!

ET IKINÄ USKO
MITÄ ON LUVASSA!
Tilaa uutiskirjeemme niin pääset erittäin salaiselle tarjoussivulle, mistä voit ostaa pikkurahalla tuotteitamme testiin tai ison annoksen superkäyttäjälle.
Mekin vihaamme roskapostia.
Tarjous voimassa vain hetken, paina nappia pian!
ÄLÄ MENE VIELÄ!
10% ALENNUSKUPONKI, LUNASTA HETI
ORDER OUR NEWSLETTER
AND GET ACCESS
TO A SECRET DISCOUNT PAGE
We know that you like it!
We hate spam.
HALUATKO IDEOITA
YRITYSLAHJOISTA JA
PARHAITA TARJOUKSIA?
Tilaa yrityskirjeemme! Saat ihania vinkkejä markkinointiin ja kuumia ideoita asiakkaittesi lahjantamiseksi!
Mekin vihaamme roskapostia.
HALUATKO TIEDON
UUSISTA PODCASTEISTAMME
SUORAAN SÄHKÖPOSTIISI?
Älä missaa yhtään jaksoa vaan saa tietoa niistä suoraan sähköpostiisi!
Ituhihihlulit ilman hörhöilyä -podcast
OSALLISTU ARVONTAAN
TILAAMALLA UUTISKIRJEEMME
Arvomme joka kuukausi uusien tilaajien kesken 74€ arvoisen tuotepaketin. Saat mujeva tietoa, pöljiä tarjouksia ja pääset välittömästi salaiselle tarjoussivullemme.
Mekin vihaamme roskapostia.
HALUATKO TIEDON
UUSISTA ARTIKKELEISTA
SUORAAN SÄHKÖPOSTIISI?
Älä missaa yhtään blogijuttua vaan tilaa ne sähköpostiisi!
Mekin vihaamme roskapostia.
Tarjous voimassa vain hetken, paina nappia pian!
ÄLÄ MENE VIELÄ!
HALUAISITKO MUISTAA ÄITIÄSI?
Näillä opeilla onnistut!
ÄLÄ MENE VIELÄ!
TÄYDELLINEN KERKKÄOPAS SAATAVILLA