Kierrätys

Näin kierrätät Arctic Warriors -tuotepakkaukset

Olemme saaneet kritiikkiä siitä, että yrttishottimme on pakattu kertakäyttöiseen muovipakkaukseen – ja aivan syystä. Olemme parhaillaan kehittelemässä pakkaajamme kanssa ekologisempaa shottipakettia. Kehitystyön tekee haastavaksi se, että pakkauksen on oltava sellainen, että tuote säilyy riittävän pitkään, eikä se vuoda.

Ekologisempia vaihtoehtoja

Siksi meillä onkin tarjolla myös muita, kierrätettäviä pakkausvaihtoehtoja. Täydellisiä emme ole vieläkään, mutta olemme pyrkineet parhaamme mukaan vastaamaan teidän asiakkaiden toiveisiin. Kiitos kun puskette meitä kohti entistä parempaa maailmaa!

SINNIä ja MAHTIa on saatavana yksittäispakattujen shottien lisäksi myös 100 ml lasipullossa, jonka voi luonnollisesti laittaa lasinkeräykseen. Pullojen muoviset korkit voi laittaa muovinkierrätysastiaan.

500 ml SINNI ja MAHTI pullo ei valitettavasti ole lasia vaan muovia. Syy on se, että puolen litran lasipullo olisi todella painava ja logistisesti haastava. Toisaalta, pullo kestää kauemmin ja sen voi laittaa muovinkierrätykseen korkkeineen. Lisäosana saatavan pumpun voit irrottaa tyhjästä pullosta ja käyttää uudelleen.

Laadukkaat ja kestävät purkit

KERKKÄ, MUSTI ja PUOLU on pakattu mustaan lasipurkkiin, joka voi kierrättää lasinkeräyksessä. KERKKÄ pakattiin aluksi läpinäkyvään muovipurkkiin, jossa se kuitenkin muuttui valon vaikutuksesta ruskeaksi. Vaihdos markkinoiden laadukkaimpaan Mironin lasipurkkiin oli siis paitsi muutos kierrätettävään materiaaliin, ennen kaikkea panostus siihen, että maailmanluokan raaka-aine säilyttää värinsä, tuoksunsa ja arominsa. Purkkien kansi on muovia, jonka voi laittaa muovinkierrätykseen. Laadukkaat ja kestävät pullot ja purkit myös vähentävät pakkausmateriaalien tarvetta postituksessa.

Lasipurkin voi myös uusiokäyttää. Siihen voi laittaa esim. kuivattuja sieniä, mausteita tai vaikka nappeja ja klemmareita. Jotkut tykkäävät yrttisistä etiketeistämme niin, että pitävät purkkeja keittiön koristeena! Monet tekevät lasipulloihin myös omia tinktuuria eli uutteita tai käyttävät niitä öljyn tai muiden nesteiden säilytyksessä.

KERKKÄ, PUOLUa ja MUSTIa saatavana myös paperipussissa

Myös lasipurkille on vaihtoehto: osa tuotteistamme on saatavana myös 150 gramman ruskeassa paperipussissa, jonka voi kierrättää pahvinkeräyksessä.

Myös tuotteiden lähetyksessä asiakkaillemme käytämme paljon kierrätettäviä ja/tai uudelleenkäytettyjä pakkausmateriaaleja.

Lähimmän kierrätyspisteesi voit tsekata täältä.

Näin kierrätät Arctic Warriors -tuotteet

Tutustu blogiimme

Ituhippeilyä podcast
Vuoden innovatiivisin maaseutuyritys vuonna 2015
Avainlippu myönnetty kotimaisista raaka-aineista ja työstä
Official Finland's 100 birthday product
Virallinen Suomi100 -tuote: Kerkkä-kuusenkerkkäjauhe
ET IKINÄ USKO
MITÄ ON LUVASSA!
Tilaa uutiskirjeemme niin pääset erittäin salaiselle tarjoussivulle, mistä voit ostaa pikkurahalla tuotteitamme testiin tai ison annoksen superkäyttäjälle.
Mekin vihaamme roskapostia.
Tarjous voimassa vain hetken, paina nappia pian!
ÄLÄ MENE VIELÄ!
10% ALENNUSKUPONKI, LUNASTA HETI
ORDER OUR NEWSLETTER
AND GET ACCESS
TO A SECRET DISCOUNT PAGE
We know that you like it!
We hate spam.
HALUATKO IDEOITA
YRITYSLAHJOISTA JA
PARHAITA TARJOUKSIA?
Tilaa yrityskirjeemme! Saat ihania vinkkejä markkinointiin ja kuumia ideoita asiakkaittesi lahjantamiseksi!
Mekin vihaamme roskapostia.
HALUATKO TIEDON
UUSISTA PODCASTEISTAMME
SUORAAN SÄHKÖPOSTIISI?
Älä missaa yhtään jaksoa vaan saa tietoa niistä suoraan sähköpostiisi!
Ituhihihlulit ilman hörhöilyä -podcast
OSALLISTU ARVONTAAN
TILAAMALLA UUTISKIRJEEMME
Arvomme joka kuukausi uusien tilaajien kesken 74€ arvoisen tuotepaketin. Saat mujeva tietoa, pöljiä tarjouksia ja pääset välittömästi salaiselle tarjoussivullemme.
Mekin vihaamme roskapostia.
HALUATKO TIEDON
UUSISTA ARTIKKELEISTA
SUORAAN SÄHKÖPOSTIISI?
Älä missaa yhtään blogijuttua vaan tilaa ne sähköpostiisi!
Mekin vihaamme roskapostia.
Tarjous voimassa vain hetken, paina nappia pian!
ÄLÄ MENE VIELÄ!
HALUAISITKO MUISTAA ÄITIÄSI?
Näillä opeilla onnistut!
ÄLÄ MENE VIELÄ!
TÄYDELLINEN KERKKÄOPAS SAATAVILLA