Brändilähettiläät

Uudet brändilähettiläät ovat löytyneet!

Tutustu upeisiin brändilähettiläisiimme, jotka vievät kukin omalla tavallaan ja tahollaan eteenpäin lappilaisten voimayrttien ilosanomaa!

Sinä saatat olla seuraava brändilähettiläs! Seuraa meitä somessa ja tilaa uutiskirje, niin et missaa hakua.

fb_logo
twitter-logo

Sofia Joronen

Moikka! Mä oon Sofia ja olen ampumahiihtäjä Etelä-Pohjanmaalta. Nykyisin asun kuitenkin Joensuussa, jossa voin yhdistää opiskelun ja tavoitteellisen urheilun.

Viihdyn paljon luonnossa pelkästään treenien kautta ja kesällä sieltä tarttuukin monesti mukaan myös marjat ja muut luonnon antimet. Tykkään laittaa ruokaa kotimaisista aineksista ja nyt opiskeluaikoina olen tutustunut myös yrttien käyttöön!

Olen tosi onnellinen, että pääsin mukaan tähän Arctic Warriors tiimiin, sillä mikä olisikaan parempaa kuin liikkua kotimaisten yrttien ja superfoodien voimalla sekä kannustaa muita tekemään samoin!

Eveliina Toivanen

Oon 22-vuotias Rovaniemellä asustava kilpahiihtäjä. Oon tosi energinen ja positiivinen tapaus (paitsi nälkäsenä, millon musta tulee kiukkunen)!

Treenaaminen, itsensä haastaminen ja “pahan olon tunne” on lähellä omaa sydäntä, mutta osaan ottaa iisisti ja chillailla vastapainona rankalle treenille. Suhtaudun asioihin tmäärätietoisesti ja tosissaan, puristamatta mailaa (tai sauvoja) liian lujaa enkä stressaa turhasta. Omana tavoitteena ja unelmana olisi hiihtää tosi kovaa.

Tasapainoiluun terveenä pysymisen ja runsaan harjoittelun välillä auttaa lapin omat eliksiirit mutta mun ehoton lempparituote on silti Puhti energiageeli, minkä vedän naamariin just ennen starttia. Siitä saa sopivasti virtaa omille suosikkimatkoille, mitkä on vapaalla 10 ja 15 kilometrin matkat.

Reetta Kulmala

Olen Reetta, 32-vuotias tamperelainen ravintoterapeutti. Työskentelen luontaistuoteneuvojana sekä yrittäjänä tehden ravintoterapeutin hommia.

Hyvinvointi ja terveelliset elämäntavat ovat erittäin lähellä sydäntäni. Hyvinvointia ja energiaa arkeen tuovat hyvä ruokavalio terästettynä luonnon superfoodeilla. Myös liikunta on vahvasti arjessani läsnä! Lempiharrastuksiani ovatkin mm. luonnossa liikkuminen, koiran kanssa lenkkeily sekä kuntosalitreeni. Tykkään etsiä mahdollisimman helposti toteutettavia ratkaisuja hyvinvoinnin ja terveydenylläpidon tueksi, sellaisia, joita on helppo sitouttaa arkeen.

Jonna Uutela-Harjukelo

Hei, olen Jonna, 38 vuotias, paljasjalkanen sallalainen. Olen poronhoitaja ja työkseni vien pienryhmiä metsään voimaan hyvin, voimaantumaan ja rentoutumaan. Sairastan IBS:aa. Kehon kuvan muotoon sopiminen on ollutkin itselle haastavaa. Sydäntä lähellä on luonto kaikissa sen muodoissa.

Minua kiinnostaa kokonaisvaltainen hyvinvointi, niin oma kuin toistenkin. Hyvinvointi lähtee mielen tasolta, mutta myös osa tärkeää kokonaisuutta on hyvä, puhdas ruoka. Rakastan lisäksi myös musiikkia ja olen lapsesta asti ollut herkkä taitelijasielu.

Titta Imponen

Hei kaikki! Olen Titta Imponen, Energinen ja iloinen pohjoisen kasvatti Kemijärveltä.

Perheeseeni kuuluu mies, kaksi lasta sekä ylienerginen koira. Perheemme on hyvin aktiivista sakkia liikkumaan eri harrastusten parissa ja arki onkin välissä melko hektistä. Varsinkin kun treeni-, ja kisakaudet ovat kovimmillaan, niin siihen tarvii välissä kunnon vitamiineja ja energiabuusteja, että jaksaa ja saa itsestä kaiken parhaan irti arjessa ja omissa harrastuksissa. Puhti -energiageeli onkin ollut hyvässä käytössä usein.

Vauhdikkaan arjen vastapainona nautin oleskella luonnon rauhassa ja hiljaisuudessa. Lasten ja koiran kanssa käymmekin retkillä ja tutkimassa lähiympäristön metsiä ja maisemia aina kun on vain mahdollista. Parin vuoden aikana olen enemmän perehtynyt luonnon omiin ‘super ruokiin’ ja kuinka niitä voi arjessa hyödyntää. Meidän pihastamme löytyykin esimerkiksi nokkosta, kuusenkerkkää, herukoita ja tyrniä, joita tulee arjessa hyödynnettyä paljon. Olen myös parin vuoden ajan onnistunut kasvattamaan näin pohjoisessa jopa jättikurpitsoja 🙂 Somen kautta pystyykin seuraamaan minun harrastamista ja kilpailemista crossfitin parissa sekä perheen seikkailuja Lapin luonnossa. Yrityksen somekanavilla perehdyn monipuolisemmin liikuntaan, hyvinvointiin ja eräseikkailuihin. On erittäin suuri ilo tulla osaksi Arctic Warriorsin tiimiä!

Anna Suvilaakso

Hei! Olen Anna Vaasasta. Rakastan luontoa ja sen monipuolisuutta. Luonnossa liikkuminen ja retkeily on minulle tärkeää itse liikkumisen, mutta myös nautiskelun ja palautumisen takia. Vietän aikaa luonnossa perheen kanssa, teemme päiväretkiä tai telttailemme. Vaasalaisittain meri ja Merenkurkun saaristo on minulle tärkeitä ja läheinen maailmanperintöalue on kaunista seutua, jossa retkeilemme usein. Rakastan myös Lapin luontoa ja kaipaan jatkuvasti tunturiin.
Liikun metsässä myös koiran kanssa lenkkeillen tai poluilla juosten. Olen pari kertaa osallistunut NUTS-polkujuoksutapahtumaan ja tarkoituksenani on tänäkin kesänä osallistua Pallas-Yllästunturin maisemissa pidettävään juoksutapahtumaan.
Luonnossa liikkumisen lisäksi harrastamme koko perheen voimin kiipeilyä, tämä on vielä aika uusi harrastus, mutta into kiipeilyyn vain kasvaa. Teen päivittäin käsitöitä, enimmäkseen neulon. Instagram-tilillä näkyykin paljon neuleita ja lisäksi pidän neuleaiheista youtube-kanavaa.
Kesäisin harrastan myös puutarhan hoitoa, meillä on kotipihassa pieni kasvimaa, josta saamme tuoreet kasvikset kesäisin. Tykkään kasvattaa ja keräillä ruokani, joten on mahtava päästä mukaan tähän joukkoon oppimaan lisää luonnon voimanlähteistä!
ET IKINÄ USKO
MITÄ ON LUVASSA!
Tilaa uutiskirjeemme niin pääset erittäin salaiselle tarjoussivulle, mistä voit ostaa pikkurahalla tuotteitamme testiin tai ison annoksen superkäyttäjälle.
Mekin vihaamme roskapostia.
Tarjous voimassa vain hetken, paina nappia pian!
ÄLÄ MENE VIELÄ!
10% ALENNUSKUPONKI, LUNASTA HETI
ORDER OUR NEWSLETTER
AND GET ACCESS
TO A SECRET DISCOUNT PAGE
We know that you like it!
We hate spam.
HALUATKO IDEOITA
YRITYSLAHJOISTA JA
PARHAITA TARJOUKSIA?
Tilaa yrityskirjeemme! Saat ihania vinkkejä markkinointiin ja kuumia ideoita asiakkaittesi lahjantamiseksi!
Mekin vihaamme roskapostia.
HALUATKO TIEDON
UUSISTA PODCASTEISTAMME
SUORAAN SÄHKÖPOSTIISI?
Älä missaa yhtään jaksoa vaan saa tietoa niistä suoraan sähköpostiisi!
Ituhihihlulit ilman hörhöilyä -podcast
OSALLISTU ARVONTAAN
TILAAMALLA UUTISKIRJEEMME
Arvomme joka kuukausi uusien tilaajien kesken 74€ arvoisen tuotepaketin. Saat mujeva tietoa, pöljiä tarjouksia ja pääset välittömästi salaiselle tarjoussivullemme.
Mekin vihaamme roskapostia.
HALUATKO TIEDON
UUSISTA ARTIKKELEISTA
SUORAAN SÄHKÖPOSTIISI?
Älä missaa yhtään blogijuttua vaan tilaa ne sähköpostiisi!
Mekin vihaamme roskapostia.
Tarjous voimassa vain hetken, paina nappia pian!
ÄLÄ MENE VIELÄ!
HALUAISITKO MUISTAA ÄITIÄSI?
Näillä opeilla onnistut!
ÄLÄ MENE VIELÄ!
TÄYDELLINEN KERKKÄOPAS SAATAVILLA